HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (90/255) > >>

Nitro:

--- Idézetet írta: Lifehunter - 2010. Április 08., 19:10:52 ---manapság 1 héten 4 ember veszíti állását és akkor nem tom hogy mit fogsz kezdeni magaddal NITRO ha elveszted a munkád.Gondolom akkor azt mondod hogy van még egy csomó munkahely.

--- Idézet vége ---
Erre mondják azt, hogy olyasmit kell tanulni, ami piacképes, és ha elveszted a munkahelyed, könnyebben találsz vele másikat. Ugyanakkor az is ott van, hogy aki humán beállítottságú, annak ez szívás, mert jelenleg nem arra van inkább kereslet, hanem mérnökökre. Persze ez is változhat, és az se mindegy, melyik régióban van az ember.  Mondhatnák azt is, hogy költözzön oda, ahol van munka. Oké, vigyem az egész családot, rokonságot, barátokat? Mi a garancia, hogy nekik is lesz ott munkájuk? És hogy egyáltalán menni akarnak-e? Kb. ennyi jutott eszembe.

Wearwolfff:
Ej milyen gondjaitok vannak nektek.  Majd engem nézzetek meg mit írok ide, ha a ma kiöntött kaputartó betonoszlopom, holnapra ytong téglává szárad.

Lifehunter:
Asszem bennek igaza van.Meg tudom hogy most nem kapcsolodik ide de olvastam egyszer ehy álláshirdetési weblapon amiben az a menü pont volt hogy munka és ebben az volt hogy manapság 1 héten 4 ember veszíti állását és akkor nem tom hogy mit fogsz kezdeni magaddal NITRO ha elveszted a munkád.Gondolom akkor azt mondod hogy van még egy csomó munkahely.Ja meg mult hónabban hogy bozonyitsam, a GE TUNGSRAM ebben az évben bezár 2011-re bezárják a kapukat és 2016-ban meg felújítják és egy bazi nagy raktárat építenek a helyére.Legalábbis én igy olvastam.Aztán marad a FLEKTRONIK(jól irtam?).Amugy asszem én ott fogok dolgozni aztán keresek egy hónapba 70ezret XD. ;D :brow:

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: Nitro - 2010. Április 08., 08:46:23 ---Az anyagi biztonság nagyobb mozgásteret, szabadságot ad, hogy mit tehetek meg és mit nem.

--- Idézet vége ---

Nem azt a világot éljük, hogy anyagi biztonságban érezhessük magunkat.

Nitro:
Ezt már asszem írtam, de én nem sírom vissza az iskolát. Esetleg az egyetemet. De most több a lehetőségem, mint akkor volt. Az anyagi biztonság nagyobb mozgásteret, szabadságot ad, hogy mit tehetek meg és mit nem. Mások hogy vannak ezzel?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése