HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
Ben Reilly:
--- Idézetet írta: zoli - 2010. Augusztus 18., 12:34:39 ---HM a fene gondolta hogy a villám betud menni a talajba :headscratch:
--- Idézet vége ---
De csak ha van nála ásó és bányászlámpa.
zoli:
üdv. Na ó hogy az a .....<í[[f€ ...Na csak egy kis vihar egy-két villám csapás két egymást követő napon , és az internet besza........Nálunk Kunfehértón e miatt a hülye vihar miatt másfél hétig nem volt internet. :( Juj most megtudtátok ,hogy hol lakom De a szomszéd településen még most is alig van internetes kapcsolat .Ott ugy látszik két hét is kell míg helyre áll a kapcsolat :nemtudom: :headscratch: Egy másik szomszédos faluban pedig az internetes, telefonos vezeték éget ki a villám cs apás miatt .HM a fene gondolta hogy a villám betud menni a talajba :headscratch: :headscratch: Nálunk csak idézöjelben az internetes box vagy mi a fene a neve annak a kisdoboznak amire a számitógépet, és a telefont kötik .Szerencsétlen gépnek vissza állt az agya a gyári be állitásra , a túlfeszültség miatt. Az egész nyomorult gép minden jelszavát újra bekellet irni hogy helyre gyüjjön az esze .KB másfél óráig tartott a szerelőnek . Most már szerencsére megint van NET :worship: :worship: :worship:
talgaby:
Egy programozáskönyvvel a kezében született egy Linux telepítő cd társaságában, szóval nem csoda. :D
Schmatzy:
Akkor te nem is voltál igazi kisfiú. :P
zozi56:
Én soha nem szerettem Thomast, mondjuk a vonatokat sem. A szövegből akkoriban semmit nem értettem, csak azt éreztem, hogy furcsán beszélnek angolul (merthogy az amerikai rajzfilmek miatt az ottani kiejtést szoktam meg).
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése