HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (77/255) > >>

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: zoli - 2010. Augusztus 18., 12:34:39 ---HM a fene gondolta hogy a villám betud  menni a talajba :headscratch:

--- Idézet vége ---

De csak ha van nála ásó és bányászlámpa.

zoli:
üdv. Na ó hogy az a .....<í[[f€  ...Na csak egy kis vihar  egy-két villám csapás két egymást követő napon , és az internet besza........Nálunk Kunfehértón  e miatt a hülye vihar miatt  másfél  hétig nem volt internet. :( Juj most megtudtátok  ,hogy hol lakom De  a szomszéd településen még most is alig  van  internetes kapcsolat .Ott ugy  látszik két hét is kell míg helyre áll a kapcsolat   :nemtudom: :headscratch: Egy másik  szomszédos  faluban pedig az internetes, telefonos  vezeték  éget ki a villám cs apás miatt  .HM a fene gondolta hogy a villám betud  menni a talajba :headscratch: :headscratch: Nálunk csak  idézöjelben  az internetes  box vagy mi a fene a neve annak a kisdoboznak amire a számitógépet, és a telefont kötik  .Szerencsétlen  gépnek  vissza állt az agya a gyári be állitásra , a túlfeszültség  miatt. Az egész nyomorult  gép minden jelszavát  újra bekellet irni  hogy helyre gyüjjön az esze  .KB  másfél óráig tartott  a szerelőnek  . Most már szerencsére megint van NET  :worship: :worship: :worship:

talgaby:
Egy programozáskönyvvel a kezében született egy Linux telepítő cd társaságában, szóval nem csoda. :D

Schmatzy:
Akkor te nem is voltál igazi kisfiú. :P

zozi56:
Én soha nem szerettem Thomast, mondjuk a vonatokat sem. A szövegből akkoriban semmit nem értettem, csak azt éreztem, hogy furcsán beszélnek angolul (merthogy az amerikai rajzfilmek miatt az ottani kiejtést szoktam meg).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése