HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
Galamb:
Kúrva pc! Mióta felraktam újra windowsom, egyszerűen deamon tools-ba nem tudom berakni a Fallout 3 DVD-t. (Ugyanazz a fallout Iso, ugyanaz a Deamon, ugyanaz az XP, korábban nem volt gond) Azt írja ki hogy tegyem be a korrekt Dvd-t. Van tippetek? kíírom dvd-re akkor menni fog vajon?
Szerk: Megoldódott!:)
Aldarion:
Szívemből szóltál, én is - a családommal együtt - épp ezen dühöngök...
Schmatzy:
Hát a horvátok is elmehetnek a jó büdös picsába, amiért DÉLELŐTTRE rakják a vizilabdameccseket, de cserébe azokat SEM KÖZVETÍTIK. Kurvaannyukat...
Ben Reilly:
--- Idézetet írta: zoli - 2010. Augusztus 18., 13:16:18 ---Biztos ezért tartott két hétig :( :( :(
--- Idézet vége ---
Nem. Azért tartott 2 hétig, mert a magyar bürokráciában és ügyfélszolgálaton csak és kizárólag vogonok dolgoznak.
zoli:
Üdv, há ezaz , ha csak úgy nem . Mert tudomásom szerint a Net-es és telefonos kábel a föld alatt megy .És mégis majdnem 300 méteren tönkre vágta a kábelt a villámcsapás . A szerelő szerint ,nem kis munka lesz kicserélni, nálunk szeren csére a kábel maradt, csak a gép esze kerekét kellet helyre pofozni . :worship: :headscratch: Ugy hogy itt csak másfél hét volt NET mentes . DE a másik településen kikellet cserélni a kábelt . Biztos ezért tartott két hétig :( :( :(
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése