HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (76/255) > >>

Galamb:
Kúrva pc! Mióta felraktam újra windowsom, egyszerűen deamon tools-ba nem tudom berakni a Fallout 3 DVD-t. (Ugyanazz a fallout Iso, ugyanaz a Deamon, ugyanaz az XP, korábban nem volt gond) Azt írja ki hogy tegyem be a korrekt Dvd-t. Van tippetek? kíírom dvd-re akkor menni fog vajon?

Szerk: Megoldódott!:)

Aldarion:
Szívemből szóltál, én is - a családommal együtt - épp ezen dühöngök...

Schmatzy:
Hát a horvátok is elmehetnek a jó büdös picsába, amiért DÉLELŐTTRE rakják a vizilabdameccseket, de cserébe azokat SEM KÖZVETÍTIK. Kurvaannyukat...

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: zoli - 2010. Augusztus 18., 13:16:18 ---Biztos ezért tartott  két hétig :( :( :(

--- Idézet vége ---

Nem. Azért tartott 2 hétig, mert a magyar bürokráciában és ügyfélszolgálaton csak és kizárólag vogonok dolgoznak.

zoli:
Üdv, há ezaz , ha csak úgy nem . Mert  tudomásom  szerint  a Net-es  és telefonos kábel a  föld alatt  megy .És mégis   majdnem  300 méteren  tönkre   vágta  a kábelt a villámcsapás  . A szerelő szerint  ,nem kis munka lesz  kicserélni, nálunk szeren csére a kábel maradt, csak a  gép  esze kerekét  kellet helyre pofozni . :worship: :headscratch: Ugy  hogy itt csak  másfél hét volt NET  mentes  . DE  a másik településen   kikellet cserélni a kábelt . Biztos ezért tartott  két hétig :( :( :(

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése