HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (74/255) > >>

Wearwolfff:
Rohadt életbe..! Köcsög vírusok, már megint. Fórumban csak egy téma, amint rákattintok akkor behülyül a böngésző.. Fél másodpercenként változik a mérete és a helyzete. Egyedül a 'tab' (vissza) gombra reagál. Az adatbázist már leszedtem, abban nincs semmi elvileg. Most sorra veszem a modulokat. De, ha nem találom meg, akkor kénytelen leszek törölni azt a topicot.

CSESZZE MEG A RETKES MAMÁJÁT AZ ÖSSZES VÍRUSÍRÓ KÖCSÖG!!!!

zozi56:
Király. :)

Ben Reilly:
Na én menten beszarok. Tavaly novemberben megalakult Amerika első igazi szuperhős csapata Seattle-ben. A csapat irányítója Phoenix Jones aki golyóálló mellényt és egy hálóvető (netgun) puskát hord és van egy társhőse (sidekick) Buster Doe. A csapat tagjai:
Thorn, Buster Doe, Green Reaper, Gemini, No Name, Catastrophe, Thunder 88, Penelope és Phoenix Jones. Azt mondták, hogy a Kick Ass inspirálta őket. A nevük Rain City Superhero Movement. Felváltva járőröznek éjszakánként, és mivel polgári védelmi csoportosulásként vannak bejegyezve hasonló jogkörök illetik meg őket, mint a Polgárőrséget. Több kocsilopást és garázdaságot is megakadályoztak már.

exactlee:
Tudom javasolni a backspace gomb használatát a billentyűzeten.

Mellesleg én azért kíváncsi lennék, hogy melyik firefoxban nincs vissza gomb, és melyik lerhet az a böngésző amiben volt.
(én nem tudok dönteni az IE és a Chrome között)

zozi56:
Már máshol is találkoztam vele, elég sok ember azonosítja a böngészőt a kezdőlapjával:

--- Idézet ---Bezzeg  Google-n  csak rá kellet klikkelni a visszanyilra
--- Idézet vége ---

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése