HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (52/255) > >>

Genzo:
Ekkora Maiden fan nem vagyok, hogy felállás vagy album szerint mondjak kedvencet, de amit szeretek tőlük, az pl a már elhangzott hallowed, a The TRooper, vagy a Final Frontier, ez ha jól tudom elég új, vagy legújabb (?) számuk.

A Rammsteint is szeretem, tőlük a Der Meister, Rein Raus, Asche zu Asche, Sonne, links 2 3 4 ami hirtelen eszembe jut és kedvenc, de biztos van még pár...

Disturbedből majd összeszedek pár nagyon jó számot neked, ha az Animal tetszett (amit én is imádok, csakúgy, mint a teljes Asylum albumot), bár szinte minden számát csak ajánlani tudom, nagyszerű szöveg, remek ritmus, jó dallamok, és mégis ütnek mint a 220, a két kicsi legó meg elbújik ijedtébe az uzsisdobozkába vagy a piros vödörbe a homokozó szélén. :)

zozi56:

--- Idézetet írta: galamb - 2011. Május 01., 22:21:34 ---Zozi, mik a direktíváid? :)

--- Idézet vége ---
1. Közrend szolgálata.

2. Ártatlan fórumozók védelme.

3. Törvény megtartása és végrehajtása.

:)

Galamb:

--- Idézet ---Maiden!
--- Idézet vége ---

Hát igen, ami jó az jó! Márpedig pl. a Hallowed be they name határozottan jobb mint, két kicsi legó és hasonló hülyeségek. 

Disturbedtől múltkor hallottam az Animal-t után vagy három napig azt hallgattam!:)

Nálam is nagyjából két nagy csoport van: Heavy és ipari metál, hard rock az egyik valamint jazz rock blues a másik. Szóval nagyon birom Rob Zombie-t és a Tátrai Bandet is!  ;D Nála Deákk Bill a blues királya,
 Az abszolút kedvenc pedig holtversenyben a Maiden és Rammstein (nem, nem nácik. Mindenki ezzel jön :))! Rammsteinen voltam is tavaly A Maiden sziget koncertre viszont már nem maradt a keretből. Bár ahogy hallom, nem kár érte, a szar  hangosítás miatt.

Zozi, mik a direktíváid? :)   

Na és Maidennél melyik felállás + album a legnagyobb szerintetek?

A válaszok már a mozi/zenébe menjenek sztem is.

zozi56:
A Maident én is szeretem. :)

Genzo:
Nem csak a Maident szeretem, hanem az is beletartozik a színes zenei ízlésembe, ami a rapen keresztül a rock legtöbb típusán át a retroig vagy a mai slágerekig terjed. :)

Amúgy, ha rock/metál, akkor nálam a Disturbed az abszolút kedvenc. Ismeritek? Bár kezdünk off lenni, folytassuk a filmes/zenés topikban, ha van kedvetek :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése