HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (49/255) > >>

Ben Reilly:
Nem akarom elhinni hogy az egész országban nincs valamelyik elmegyógyintézetben még egy szabad hely.

zoli:
ÜDV,Tudjátok-e mik ezek ;JAJ,NE ELÉG VOLT MÁR EBÖL .,KÉRLEK NE., HAGYD MÁR ABBA .,........Hát ez az igazi Alekosznak való ,és ez igaz minden TAHOSÁG  show-ra is

Nitro:

--- Idézetet írta: galamb - 2011. Május 05., 09:59:54 ---Ki az a Hulk Hogan ezek után, ki az a Rock, ki az Warrio.... neee kérem neee...!  :badteeth:

--- Idézet vége ---
Nem vette észre a takonypóc, hogy nincsenek egy súlycsoportban? Úgy kell neki!  :hehe:

Galamb:

--- Idézet ---amikor általánosba jártam, volt egy nagyobb darab társam (nem mellesleg az akkori legjobb barátom, azóta más utakon járunk), őt is folyton ütötték-verték csak ezért, meg mert élvezték ahogy folyton felkapja a vizet erre.
--- Idézet vége ---

Hát sajna nálunk is volt ilyen sztori. A videónál nem figyeltem, hogy ilyen régi, csak ma volt szó róla a Bumerángban, korábban nem hallottam róla.

Genzo:
Láttam vele interjút is (mármint a nagyobb sráccal), asszem Stomon is be volt linkelve. Ott elmondja, hogy nagyon nem ez volt az első és egyetlen alkalom, hogy kötözködnek vele. És ha jól emlékszek, csak azért, mert kövér. Ilyen dolgok a mi osztályunkban is voltak, amikor általánosba jártam, volt egy nagyobb darab társam (nem mellesleg az akkori legjobb barátom, azóta más utakon járunk), őt is folyton ütötték-verték csak ezért, meg mert élvezték ahogy folyton felkapja a vizet erre. Plusz akkoriban én se voltam egy nyurga gyerek, de valahogy engem nem bántottak, mert egyszer-kétszer belémkötöttek én meg nem törődtem vele, mert tudtam, hogy azt várják, hogy dühöngjek meg hőbörögjek. Aztán rólam leszálltak, de szegény haverom kapott néha.  :-\

Mindenesetre barbárok.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése