HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
Predash:
--- Idézetet írta: Genzo - 2012. Január 16., 21:32:23 ---Mikre gondolsz? Engem a "tudd meg hány százalékban milyen állat voltál előző életedben", a "milyen autó/focista/sztár illik hozzád", a "tudd meg az indián/cigány/dj/indiáncigánydj nevedet" és társai kezdenek kikészíteni...
--- Idézet vége ---
Na ez már az emberek baromságain múlik, nem a facebookon. Én az ilyen embert egyszerűen törlöm.
zozi56:
Aki valamilyen elnökjelölt nevét említi egy üzenetben (ami akár privát is lehet), azt kiadják harmadik félnek elemzésre: Facebook To Share Private Data With Politico.
Genzo:
Mikre gondolsz? Engem a "tudd meg hány százalékban milyen állat voltál előző életedben", a "milyen autó/focista/sztár illik hozzád", a "tudd meg az indián/cigány/dj/indiáncigánydj nevedet" és társai kezdenek kikészíteni...
Predash:
Muszáj megkérdeznem, hogy a facebook programozói, karbantartói, zuckenbergjei vajon a heréjüket vakarják, vagy pontyra vadásznak a hegyekben? Mert annyira felidegesít néhány elhanyagolt és átgondolatlan hülyesége, hogy arra szó nincs. Ha nem lenne most sajnos lételemem ez a szar, akkor letörölném magam róla a picsába.
Intruder:
Dominó hozzá képest ipari tanonc. :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése