HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
zoli:
ÜDV,Hát én igazán nem értem az embereket , amikor csoda sza.....izé csodaszereket akarnak eladni pl az újságok hátulján , pl Nyenyere Hophop által feltöltőt csuda erejű érmét amit csak is a mi kedvünkért ,huszonöt évig mozdulatlanul állva , a szemének sugárzásával töltőt fel. ;D Nos ha én ílyet akarok rendelni,és értelem szerűen ki akarom tölteni ,nem fogadják el.Pedig én érthetően oda írom pl a Vezeték névhez hogy Viz,Gáz, Telefon, Elektromos . a Kereszt névhez azt pl hogy {még ha itt gondolkozni is kell .hogy milyen fajta keresztek is vannak} Vörös, András kereszt ez az a x alakú tábla ami a vasúti keresztezödéseknél tesznek ki.Kettős , Ankh vagy is füles kereszt ,ez az ahol a felső vonal helyén egy ovális ,vagy karika van.stb A Címhez pl pedigazt hogy Csendélet bablevessel. Mindig vissza útaitanak :nemtudom: :hehe:
zozi56:
A freeweb fizetős lett, most elvileg szolgáltatót cserélnek, és egyben az oldalt is átalakítják, ha jól tudom.
talgaby:
Majd lesznek.
Gorgonita:
Hol az X-fanzine? :nemtudom:
zoli:
Üdv,JA tényleg ......csak én nem pókmintás fehér ruhára emlékeztem hanem ,úgy mintha Pókinak is olyan kémiai kötésekre hajazó ábrák lettek volna a ruháján. Ezek szerint nem jól.De azon a képen ahol May nénivel együtt szerepel Póki mint csoportkép ;),az eddigi ruháit bemutatva.Még a Future -s gönc és az Earth End-es páncél szerkó még nem szerepel.Pedig vagy tízen pár 12-15 kosztüm változat van rajta. Úgy hogy ezek még viszonylag újak.De tényleg szegénynek neki találták ki a legtöbb más szerkót és a legtöbb alakváltást. PL Pók-Hulk, Gyik, Hatkarú ,stb stb :( Remélem már nem újítanak be neki többet
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése