HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (33/255) > >>

Intruder:
Velem is megesett már párszor, hogy amatőr horror, misztikus, vagy Sci-fi sztori készítése után viszontláttam pár ötletemet a Tv-ből.
Az egyik ilyen a Junkion újragondolásom, amiben Wreck Gar és csapata olyan ex álcák és 'botok, akik csapdába estek egy űrbéli Bermuda-háromszögben, és az oda tévedt alakváltókat levadásszák és szétszedik alkatrésznek. Ez idáig pazar volt, de aztán elkezdtem nézni a Star Trek Voyager-t, és megláttam a vidiianokat...francba (gondoltam magamban)!
(a vidiianok egy olyan faj, akik más humanoidokból lopnak szerveket, hogy utána magukba ültessék)

Predash:
Mivel én többé kevésbé grafikusnövendéknek mondhatom magam, a grafikában, és a művészetekben is ez a helyzet. Ha egy könyvnek, festménynek, rajznak, vagy filmnek van egy szinte teljesen ugyanolyan párja, az nem mindig jelenti azt, hogy plagizáltak, és lemásolták - sokszor nem is látták(láttam) az eredetit a saját készítése közben, és csak később tudatosul, hogy hoppá.

zoli:
Üdv, Rövid, Ütős ,Frappáns ,.Tisztelem azokat az embereket akiknek , jó a humorérzéke,és maguk is jó poénokat tudnak kitalálni.{Akárki is volt aki ezt a poént kitalálta}Mert logikusak hiszen egy jó poénhoz ,nem csak humor érzék,hanem logika és kiváló ötletek is kellenek. Sajnos ellentétben az én gyengécske probálkózásaimmal . Mint pl ez Vers; A fáról leeset Tarzan .Ott fekszik ő most összetörve torzan. Na amikor ezt ki találtam akkor azt hittem hogy jó.De...........pár hét múlva mit hallók ,........egy hasonló találó kérdést a Rádióban ,Hogy nézz ki Tarzan ha leesik a fáról  :nemtudom:.Hát torzan . Más .Amint már máskor már mondtam ,régebben gondolkoztam arról hogy ,hogyan néznének ki a Dinók,ha nem pusztultak volna ki.Le is rajzoltam egy párat ,csak úgy heccböl. Erre mit találtam a Netten ,szintén pár héttel azután ,egy külföldi oldalon ami hasonló témával foglalkozó oldalon .Hát a néhány az ottani rajzók közül olyan volt mint amit én is elképzeltem.Telepátia ;) :D.......Vagy ami való színűbb  ,lehet hogy még a hülyeségben is van logika.2.Hasolnó Flúg és hasonló ütödőtség  ,hasonlóan müködik

Farek:
 ;D :lol:

Nagyon ott van!  :hehe:

Zerit:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése