HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
zoli:
Üdv, ó hogy az a jó szagú nyönyönyö ellopták az ötletem,........vagy.....aki kitalálta az is hasonlóan gondolkodik.Itt mondtam máskor hogy,jó lenne egy a magyar találmányokat, híres embereket bemutató múzeum ,és erre ....... azt hallom a Rádióban hogy,kellene építeni egy Bűvös kocka alakú épületet ,hasonló céllal .Az ötletem pedig Spidron alakú múzeum volt .Mindenki meg nézheti ott,ahol erről írtam .PL Helyett kaphatna itt , Nauman János -számitógép , Biró Lajos- Golyóstoll , Asboth Oszkár -Helikopter, Rátai Dániel-3D TOLL, Rubik Ernő -Bűvös Kocka.stb stb
Usagi Yojimbo:
Ó, hogy a :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: :censored: már!!!
Most tudtam meg, hogy már volt az a :censored: 8. képregényfesztivál!!!
:angry: :violent:
zoli:
Üdv,jó.MÁS....úgy látszik mégis csak igaz hogy ha valakinek hasonló dolgok jutnak eszébe az nem biztos hogy koppintás, csak a hasonló érdeklődési kör és gondolkodás ,hasonló eredményre vezet ;).Lásd pl a Star Warsban is vannak a vidiianokhoz lények akik szintén szerveket szereznek a Yuzan Wongok vagy éppen a saját szerveiket csonkítják meg vagy mi. :headscratch:
Ben Reilly:
zoli:
Üdv,ó igen,.......volt valami hasonló egy sci-fi film sorozatban{a címére már nem emlékszem } ,ott egy űrben lebegő törmelék -alkatrész felhőben laktak olyan robotok,akik a lebegő és külön álló részekből álltak össze akkor amikor szükség volt rájuk. PL Amikor egy sérült űrhajót kellet meg javitani,ami épp arra járt. Érdekes hogy a más-más robotok amikor össze álltak,akkor néha fell használták azoknak az akatrészeit akik akkor hm....... :headscratch:aludtak.....hm....nem léteztek.....felfügesztett állapotban voltak :headscratch:.,addig még újra szükség nem lett rájuk.Természetesen ugyanazokból az alkatrészekböl ugyanaz a robot állt össze és utána ismét szét .DE...ha már a néhány azonos részhez ,másik gépek csatlakoztak ,egy másik egyed keletkezet .Szerintem ez jó kis ötlet volt a filmesektől ,kár hogy nem használták ki jobban. Szerintem egy jó kis Spin off fimet is csinálhattak volna ebből .
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése