HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (249/255) > >>

Tom Fireheart:

--- Idézet ---Úgy szólt a hírdetés, hogy "gyakorlott motorosokat keresnek". Nekem kocsira már volt jogsim egy ideje, de motoron még sosem ültem előtte.   Pénteken vettem meg a motort, a hétvégén megtanított valaki és szerdán kezdtem a belvárosban, a Keleti pályaudvarnál levő Hutban.    Király volt. 
--- Idézet vége ---
Wow, gyorstalpaló motorostanfolyam?  Komoly teljesítmény lehetett egy hétvége alatt megtanulni.  Szlalomoztál az autók között, mint Peter a Pókember 2-ben?  

Különben egyszer volt hogy nem talált ide a pizzafutár a pizzával.  Felhívott a mobiljáról, hogy magyarázzam el neki, hogy talál ide. Csakhát az volt a gáz, hogy a lakótelep utcaneveivel én sem vagyok annyira tisztában.  De azért csak összehoztuk.  És még borravalót is kapott, fene a jó szívemet...

d-mon:
de túlélted,semmi baja nem lett a motornak,pizzák is odaértek,akkor meg nincs semmi baj.a kötözködőknek meg mutass be  

kaine:
Meg gondolom ott tudsz vezetni...    Úgy szólt a hírdetés, hogy "gyakorlott motorosokat keresnek". Nekem kocsira már volt jogsim egy ideje, de motoron még sosem ültem előtte.   Pénteken vettem meg a motort, a hétvégén megtanított valaki és szerdán kezdtem a belvárosban, a Keleti pályaudvarnál levő Hutban.    Király volt.  

d-mon:
és nem is fogsz uzival járókelőkre lövöldözni,meg autókat felrobbantani   remélem

Archant:
Ja és nem tudsz egymás után 4 embert elcsapni

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése