HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
zoli:
Üdv ,hm....lehet hogy a filmes rovatba kellene írni , na mind egy ,kiváncsi vagyok arra hogy ,a Disney cég betartja e ,figyelembe veszi e Star Wars filmek forgatásakor majd az eddigi írók műveit, a képregények, könyvek történeteit. PL Luke és Mara házasságát ,Han Solo gyermekeit, az eddigi eseményeket.Vagy ......magasról.....rá. És egyáltalán folytatások lesznek ,vagy elözmények.Ha folytatások , akkor lesz e a filmekben mondjuk Luke leszármazottjai pl Ben :headscratch:
zoli:
ÜDV, igen az igaz hogy a párhuzamos univerzumban történő film folytatása ,de a régebbi mozifilmek az eredeti sorozatokra épültek És hogy már a Star Trek mozi filmek is a 10. is túl vannak ,már talán az is tekinthető ,egy kisebb mozi sorozatnak
Ben Reilly:
--- Idézetet írta: zoli - 2012. November 24., 17:53:12 ---ÜDV.Hát ezek már a Star Trek -et is elakarják b@......,állitólag jövőre folytatódna a sorozat Into Darkness cimel.Hm.....úgy tudtam hogy eddig épen az volt a sorozat lényege, hogy nem volt benne semilyen Dark vagyis sötét elem. Hanem éppen optimista hangvétele miatt volt népszerű .
--- Idézet vége ---
NEM a sorozat fog folytatódni tudatlan barátom, hanem a J.J. Abrams által megkezdett mozifilm második része jön ki jövőre. Ja és még annyit, hogy qoH soH.
zoli:
Üdv, na meg lehet hogy a Star Wars-t is.Amiket éppen most olvasgatok a tervekröl .Hát............ :badteeth:
zoli:
ÜDV.Hát ezek már a Star Trek -et is elakarják b@......,állitólag jövőre folytatódna a sorozat Into Darkness cimel.Hm.....úgy tudtam hogy eddig épen az volt a sorozat lényege, hogy nem volt benne semilyen Dark vagyis sötét elem. Hanem éppen optimista hangvétele miatt volt népszerű .
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése