HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (238/255) > >>

Ash:
Wazz. Megnéztem újra, sokadjára a Spiderman3 teaserjét, és nem tudom FELFOGNI!!!

Peternek SZÖVŐSZEMÖLCSEI vannak b+!!! Már ezen eldobtam az agyam. De oké. Filmes alkotói fantázia.

A Zöld manó MJ-t löki le a hídról, és TÚLÉLI!

Most meg..... a legmenőbb fej (Pókgyilokon, és Benen kívül) a fekete kosztümös berserk Peter... A legQlabb ruha... és mit csinálnak?? A "sima" piros-kék ruhát fekete-szürkére "butítják"??!!!!

Mi az? Megcsinálták drága pénzen a piros-kék ruci mozgásprogramját, és azt olcsóbb "fekete-fehér"be átrakni? Bazmeg!
Az agyam elszáll. Feladom. Bazze.

Ehe.

talgaby:
zerit, igazad van, javítva. Első hét az egyetemen, és már így meg vagyok kavarodva, mi jöhet még?  
Schmatzy: kösz, jó, hogy nem csak én vagyok ilyen mindentbetömörítős fajta

Zerit:
keptarolasra legjobb a lizartech djvu-ja, vaaze

Schmatzy:

--- Idézet ---Ez fontos szempont a mai duplarétegű DVD-k és többgigás flashdrive-ok világában.
--- Idézet vége ---
Megvédem talgaby-t: én eddig csak a filmjeimet és az MP3-jaimat tömörítettem újra, de újabban rákaptam erre a képeknél is, Ken Silverman (Build engine, áldassék a neve  ) PNGOUT-ja miatt. Képes vagyok 20 percig is dolgoztatni a gépet, csak hogy egy png méretéből néhány kilobájtot lefaragjon. Vannak ilyen méretmániákusok még a mai, "határtalan" világban is.

Basszameg, mégegy káromkodás-mentes waddafakk post. Kezdek elkanászodni.

Zerit:
nem veletlenul Notepad? kb. annyira megbizhato, mint a tobbi
akkor inkabb mar UltraEdit...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése