HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
talgaby:
Stan Leenek, akárcsak a Marvelnek sok joga nincs a beleszólásba, eladták a licencet, a stúdió úgy csinálja meg a filmet, ahogy akarja, amíg nem tér el túlságosan a szerződésben foglaltaktól. Ez van. De még jó dolog, hogy a Marvelnek most már saját filmstúdiója lesz, talán mentesülünk az ilyen "apró" változtatásoktól.
Galen:
A Perry White az igaz. Jimmy meg Krypto az nem. Jimmy az már a 6-dik Action Comics-ben szerepelt, Krypto meg 1955-ben szegődött Superboy mellé. De igen...folyamatosan alakította egymást a képregény és az egyéb médiumok. De ezen nem is kell csodálkozni. A pókemberen anno én azért kaptam fel a vizet, mert logikátlanul változtattak. Az, hogy pókember maga készít hálóvetőt az tökéletesen igazolja, bizonyítja, ábrázolja mekkora agy Peter. Biztos 5 percet már nem akartak rászánni ennek az ábrázolására. Ehelyett kaptunk kis karmokat a kézen és szövőszemölcsöt. Szerintem Stan Lee gyenge és hagyja az ilyen változtatásokat. Mindenki azt csinál amit akar. Lásd Megtorló.
kaine:
--- Idézet ---Sajnos ott tartunk, hogy nem képregényfilmeket csinálnak, hanem olyanná alakítják a képregényt, mint amilyen az állítólag abból készült film. Ezt láthattuk az X-Mennél is, meg most a Pókembernél is. Rohadjanak meg.
Valaki találkozott még máshol is ilyennel?
--- Idézet vége ---
Nagy tévedés azt hinni, hogy "ott tartunk". Ez mindig is így volt. Már a kezdet kezdetén, a Supermannel is. A 40-es évek elején indult egy rádiójáték belőle, ott találták ki Perry-t, Krypto-t, talán még Jimmyt is. Akik aztán szépen be is kerültek a képregénybe, pedig az csak rádió volt. Egy mozifilm egyértelműen nagyobb. Kár, hogy így van, de egyáltalán nem meglepő és semmiképpen sem új.
Ash:
Ezt nem hiszem el. Tényleg. Fak
DE!
A mostani frissítés nagyontelibebaszottkirályos!
Érdemes volt annyit nyávogni érte. Ez még a Póki meggyalázását is feledteti!!
Köszi a TEAMnek!
Tom nem ide kellett volna, de majd véleményezünk egyenként is. ... ja és FAK.
Nitro:
Sajnos ott tartunk, hogy nem képregényfilmeket csinálnak, hanem olyanná alakítják a képregényt, mint amilyen az állítólag abból készült film. Ezt láthattuk az X-Mennél is, meg most a Pókembernél is. Rohadjanak meg.
Valaki találkozott még máshol is ilyennel?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése