HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
Gabe:
Sorozat, és kb megtöltene egy cd-t... reméllem most már érted a célzást.
Sok fontos, vagy annak vélt sztorit tartalmaz. Pl. az elsőben Vasember első feltűnése mellett (Tales of suspense) benne van a híres nevezetes ütése Amerika kapitánynak, ami Dolfi arcán landol. Igaz, túlnyomó többségében másodrangú hősök túlértékelt füzetecskéit tartalmazza (pl.: Speedball, Black Panther, Ghost Rider, meg olyanokat is, akiről még csak nem is halottam) de azért vannak benne nagy durranások is. Szinte halom hogy a zárójeles felsorolás rajongói felhördülnek, de én azt hiszem hogy csak töltelékül szolgálnak, a nagyobb dobások mellé.
A hétvégi munkádhoz: le merem fogadni, hogy vasárnapra készen is lesz, hidd el, alig van benne szöveg, a kommentárokat leszmítva. Sétagalopp ahhoz képest, mint amire számítottam (a sztori az nem ). Ez a beírásra is vonatkozik.
talgaby:
--- Idézet ---Tényleg, van egy Marvel Milestones nevű kiadvány, ami tavaly indult. Mi a véleményed rólla?
--- Idézet vége ---
Nem olvastam. Tedd a mappámba/mappádba, és holnap lehúzom. Aztán egyszer majd elolvasom, a mostani hétvégét viszont tuti elviszi az, aminek annyira örültél tegnapelőtt.
--- Idézet ---Fura azért, minden kis biz-baz ismersz, használsz, újjat mutatni lehetetlen, de akkor hogy lehet, hogy az Open Officeról még csak nem is hallottál?
--- Idézet vége ---
Háááát... ez van! Én már csak ilyen fura alak vagyok (hát még ha ismernél élőben is...)!
Gabe:
Valahogy sejtettem, reménytelen eset vagy . Amiket említettél azok nállam is megvannak, de igazából én csak a Flashgot bővitményt használom. (minden másra viszont dc meg torrent.) Tényleg, van egy Marvel Milestones nevű kiadvány, ami tavaly indult. Mi a véleményed rólla? Én most hosszú idő után ezeket kezdtem összeszedegetni, ha esetleg kellene neked, akkor megoldjuk.
Fura azért, minden kis biz-baz ismersz, használsz, újjat mutatni lehetetlen, de akkor hogy lehet, hogy az Open Officeról még csak nem is hallottál? (Múltkor, mikor mondtuk hogy van, akkor legalábbis ezt mondtad) Pedig nem egy eldugott dolog.
talgaby:
Tűzrókához inkább a DownThemAll plugint használom...vagyis használnám, ha az extra nem tiltaná le azt is. Bár az extráról egy ideje nem is szedek le semmit, maradok a "másik" forrásomnál letöltés szempontjából. A SendSpace-TurboUpload-MegaUpload hármas még mindig remekül szuperál...
A Download Manager Tweaket egy ideig használtam, de aztán rájöttem, hogy vhogy a régi, egyszerűbb letöltőablak jobban tetszik... most viszont majd kipróbálom, hogy mit szerkesztettek össze az új Firefox 2.0-hoz.
Gabe:
--- Idézet ---Azt tegyük hozzá, hogy csakis azzal a használhatatlan, kényelmetlen, más szóval ultrarossz Internet Explorerrel működik a dolog, mással nem. Hülye Extra...
--- Idézet vége ---
Khömm-khömm... asszem van egy megoldás
Íme: letöltöd a Firefox-hoz a Download Manager Tweak nevű bővítményt - most a 0.7.1 az aktuális- telepíted, majd restart. Ha minden stimmel, akkor úgyan az amit Micho mondott az IE-nél csak: a jobbklikk eseténél megjelenik egy olyan menűpont, hogy "Add link to download queue..." kattints rá, és máris elkezdi tölteni.
(Ha azt mondod hogy a Firefoxhoz sem vagy hajlandó bővítményt leszedni, akkor... akkor... csezd meg . Csak hülyéskedek. )
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése