HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
Sepi:
Nekem az volt a szar, hogy nem válogathattam, mert csak a T-nek volt erre kiépítve a hálózat. Próbáltam én minden szolgáltatót, de azt mondták, hogy nincs tervben ez a környék. Erre én !!
Most meg fizethetek, mint a güzü. Havi nettó 9900ft.
Kiváncsi leszek, mennyire veszik figyelembe a másfélhetes internetmentes időszakot a számlánál.
Gabe:
Hát ez van ha az ember nagy multikhoz megy. Bár a T az vagy 10* akkora mint a UPC. A kis cégeknél érdekes módon sokkal jobbak az árak, az ügyfélszolgálatnál meg egyből ugranak. A múltkor telefonon még ők merészeltek emelthangon beugatni, persze kiderült hogy újfent ők hibáztak. Seggfejek ezek mind. Viszont íme egy alternatíva, ha lejár a "szolgaság" addigra pont használhatóvá érik a rendszer: link persze ez is a nyalókaszínűéknél van. Azt megjegyzem, hogy ha nem volna a 3 gb akkor sokkal jobb lenne mint a jelenlegi netecském. Viszont bízom benne hogy a normális szolgáltatók közül a Pannon felveszi a kesztyűt. Akkor örömmel átmegyek, csak legyen nálluk is valami hasonló.
Sepi:
--- Idézet ---De vártam már erre. Rohadjon meg a UPC
--- Idézet vége ---
Én a T-Online-al vagyok így. Két hónapja rendeltem meg a netet (addig csak kávézóba jártam), és 3 hete kijöttek bekötni (miután vagy háromszor kijöttek felmérni a helyet), aztán egy nap múlva behalt az egész. Megint egy hét várakozás, kb 15 telefonhívás mire kijött egy szerelő aki rájött, hogy valószinűleg náluk van a probléma (amire addig azt mondták, hogy minden tökéletesen működik) és rá két napra kicseréltek egy kártyát (mert lefoglalta az egész ügyfélszolgálatot a gépkocsik téligumizása). Így lett netem végre múlt hét óta.
Király mi?
Punkológus:
Ez kegyetlen jó
d-mon:
ez nagyon állat ki az aki ilyeneket kitalál?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése