HálóZsák fórumok > OFF topik

*WHADDAFAKK*

<< < (23/255) > >>

Aldarion:

--- Idézetet írta: Farek - 2012. December 12., 15:13:43 ---Erre az egész világvége dologra a kedvesem csak annyit reagált:

Már miért lenne vége a világnak? Csak mert valami fickó elfáradt a naptár írása közben?
 ;D

--- Idézet vége ---
Érdekes... Nekem is ugyanez a mottóm. Ki is akasztottam vele pár ismerőst.

Farek:
Erre az egész világvége dologra a kedvesem csak annyit reagált:

Már miért lenne vége a világnak? Csak mert valami fickó elfáradt a naptár írása közben?
 ;D

zoli:
Üdv.Hm ...Hát jön majd a Niburu  ;) vagy mi fene a neve ,lassan már ideje hogy ideérjen mert már vagy tíz éve hajtogatják hogy jön. Csak ku..a lassan ér ide :badteeth:Már látni kéne, de lehet hogy csak elbujt a Hold mögé ,és az utolsó pillanatban ugrik elő  ;D

Ben Reilly:
Hát ha nem jön a világvége decemberben és cseszettül szomorú leszek. Hónapok tervezőmunkája dőlne dugába. Már szépen elterveztem hol és hogyan fogok fosztogatni, kihasználva a tömegpánikot és a hisztériát. Ha elcseszerintik nekem a maják és bedzsihádolok.

zoli:
Üdv,..izé....khm...ö...a....közeledő világvégéről , csak nehogy úgy járjunk mint a pásztorfiú és a farkas című mesében. Hogy addig -addig ílyesztgetnek  minket a világ végével hogy akkor sem hiszük el ha bekövetkezik. Hiszen már annyiszor mondták hogy Na Majd Most...aztán semmi . Belefásultunk . Csak nehogy egyszer véletlenül bejőjőn .Ennél talán csak az lenne a rosszabb  ,ha a mese fordítottja lenne, akkor is letagadnák a farkast ha már , a fél nyájat elfogyasztotta . :badteeth:HM....Habár....Lehet hogy kicsit rá szolgáltunk, hm...ugyanis ,állítólag már annyira belehülyültűnk a fegyverkezésbe ,hogy már az időjárást és az éghajlatot is szabályozni akarjuk .Talán van is rólaismeretterjesztő film Ember a Föld ellen címmel . remélem ez csak kacsa ,mert ha nem hát akkor...tényleg nem vagyunk normálisak :(

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése