HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
Gabe:
2 hét és igen , nagyon jó, ráadásul tele van olyan apróságokkal, amit máshol nem igazán láttam még. Nameg Spider minden szava a valóság, nem csak hatáskeltés. Ha valóban élne, akkor azthiszem megkérném, hogy fogadjon engem is a tanítványává
Schmatzy:
Namivan, Gabe, egy hét alatt a Transmetropolitan hatása alá kerültél?
Gabe:
A tisztesség kedvéért: a mostani csekken a UPC automatikusan levont mindent, így egy nevetségesen alacsony összeg a havi számla. Viszont számomra érthetetlen módon még mindig nem javították meg a dolgot. Csak tudnám mit csinálnak bent
Sepi:
Teljesen egyettértek. Én is egyáltalán nem használom a telefont, de azért sikerült megoldani, hogy a vállalkozásban le tudjuk írni. Egy kis öröm az ürömben.
Gabe:
3 nap után automatikusan és szó néklkül le kellene vonniuk. Ellenkező esetben mehetsz a fogyasztóvédelemhez. Csak az a baj, hogy tudják hogy senki nem olyan piti hogy párezer forintért szórakozzon, ezért kiröhögnek. Egyébként én fontolgatom a dolgot, de nem a pénzért, hanem azért hogy végre méltoztassanak valamit csinálni. Szarnak rá a dologra. Cserébe én is elkezdem csítelni a szolgáltatásukat, amit eddig nem tettem meg, de majd most behozom a lemaradást. Csak javítanák már a dolgot. (egyébként súlyos sebesség-csökkenés van valami okostojás miatt.) Nekem annyiból jó, hogy bármelyik szolgáltatóhoz mehettem volna, de mivel szerencsére nincs vezetékes telefon, így a T az macersabb lett volna. (Mi az hogy muszáj előfizetni a telefonra, még akkor is ha nem használom?) Ha elterjed a vezetéknélküli, és úgy, ahogyan a cikkben van, akkor megyek is át arra.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése