HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
talgaby:
A Candide-al mi a baj?
Sepi:
--- Idézetet írta: pepo05 ---kibaszott kubizmus, expresszionizmus, futurizmus, szürrealizmus, daizmus vagy mi a szösz! Mi a gyásznak kell szerencsétlen diákok agyát ilyenekkel terhelni? Egyik napról a másikra 20 oldal érthetetlen bla-bla....tisztára zombi lezs tőle az ember.8még jó, hogy én nem tanultam).
--- Idézet vége ---
Olvastad már a Candide-ot? Nekem régen azzal volt tele a faxom. Egy nap alatt olvastam ki, de azt hittem szétlövöm a saját fejemet. Ez nekik szépirodalom? Az is baszódjon meg aki beletette a tananyagba, ezért van ennyi elmebeteg, mert ilyeneket olvasatnak velük.
Valamint baszódjon meg mostmár tényleg az a mocskos magentaszinű T-is. Nem igaz, hogy nem tudják megcsinálni úgy a netem, hogy az egy hétnél tovább is működjön hiba nélkül. Egy hónap alatt összesen 23-szor telefonáltam be hozzájuk a hiba miatt. Most is kiváncsi leszek meddig fog működni.
FUCK OFF T
freakdavE:
pepo05: Mi a kibebaszott bajod van az expresszionizmussal, meg a szürrealizmussal? A nyominger kubisták, a szarrágó futuristák bekaphatlák Rozi néni szaftos seggét, de a többi ott van a hídon!
A dadaizmusnak, meg eleve az a célja, hogy zombi legyél tőle, úgyhogy jól beetettek a kis gecik !
A magyartanárod felőlem megbaszódhat, engem nem érdekel!
És csak, hogy tudj még ide írni: ha továbbtanulsz, vissza fogod sírni azt a szaros 20 oldalt.
Amúgy a fenti művészeti irányzatokról általánosan ez a véleményed, vagy csak az irodalmukró?
pepo05:
kibaszott kubizmus, expresszionizmus, futurizmus, szürrealizmus, daizmus vagy mi a szösz! Mi a gyásznak kell szerencsétlen diákok agyát ilyenekkel terhelni? Egyik napról a másikra 20 oldal érthetetlen bla-bla....tisztára zombi lezs tőle az ember.8még jó, hogy én nem tanultam). És a végére: baszódjon meg a magyartanár!
Gorgonita:
A Gorax essen belétek! Majd nézhettek ha a véleményezők kezdenek sztrájkolni! Hogy lépne a tökötökre egy AT-AT! Egyébkét is hogy véleményezzek ha nincs mit? Talán előre? Légirobogó a seggetekbe!
...na ezt is kipróbáltam. Ne mondjátok, hogy ide sose írok.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése