HálóZsák fórumok > OFF topik
*WHADDAFAKK*
talgaby:
--- Idézet ---Amúgy pénteken voltam Debrecenbe az orvosin nyílt napon, ott megnyugtattak, hogy 1000 oldalakat kell majd bevágni. Szal no para.
--- Idézet vége ---
Az csak az első félév... majd utána bekeményítenek, gondolom, nehogy ellustuljanak a leendő dokik.
pepo05:
--- Idézet ---És csak, hogy tudj még ide írni: ha továbbtanulsz, vissza fogod sírni azt a szaros 20 oldalt. badteeth.gif
Amúgy a fenti művészeti irányzatokról általánosan ez a véleményed, vagy csak az irodalmukró?
--- Idézet vége ---
Felőlem élhetnek/élhettek, mint hal a vízben. engem se érdekel. Csak engem hagyjanak ezzel a sok szarral. De legfőképp a degenrált idióta könyvvel van a bajom!
Amúgy pénteken voltam Debrecenbe az orvosin nyílt napon, ott megnyugtattak, hogy 1000 oldalakat kell majd bevágni. Szal no para.
Ha...a Candide szerintem sem rossz.
Troll:
"rászarok egy tarka nejlonra és tanulmányútra elküldöm cejlonba"
ezek az örökérvényű sorok a tudósoktól, melyik művészeti kategóriába tartoznak?
talgaby:
Mondjuk két teljesen különböző műfaj... A Candide-et nehéz besorolni, kalandregény, mese, ilyesmik...de megvan a maga bája. Nekem tetszett anno. De asszem értem, mire gondoltál.
Sepi:
--- Idézetet írta: talgaby ---A Candide-al mi a baj?
--- Idézet vége ---
Szerintem eléggé elmebeteg egy kiadvány. Bár nagyon rég volt már, hogy olvastam, kb '97-ben, de azt tudom, hogy ordítani volt kedvem közben. Annyi hülyeséget mint ami abban a könyvben volt szerintem máshol nem olvastam. Nem is tudom, hogy drámának, vagy mesének nevezzem? Főleg azért is volt szar, mert előtte a Tartuffe-t olvastam és az nagyon tetszett. De rögtön utánna a Candide felért egy öngyilkossággal.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése