HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Galan:
--- Idézetet írta: grey gargoyle ---itt még nem bírt korlátlan hatalommal, mivel csak a szervetlen molekulákat irányította. De egyébként az a különbség a kettő között, hogy a szemlélő egy ősöreg, szinte hallhatatlan, óriási tudással rendelkező lény, a molekula ember pedig egy átlag alatti fizikummal rendelkező halandó. Akármilyen erős a molekulaember, egyszerűen nem egy kategórai, a két lény, képtelenség, hogy egy halandó, akit megpöccintenek és elájul, legyőzzön, egy ilyen mérhetetlen erejű lényt.
Nekem ez a meglátásom, úgy értem én is hasonlóan képzelném el a végkimenetelt, mint ahogy a képregényben volt, ezért is tetszett. Csak szerintem inkább energiákkal dobálóztak volna, mint kövekkel, ha még reálisabbra vesszük.
Meg lehet hogy amitt is gyengébb volt most a molekulaember, mivel nem meggyőződésből harcolt, hanem más irányította.
--- Idézet vége ---
Teljesen 1etértek.Nem a nyers erő,hanem a mögötte rejlő mérhetetlen tudás számit,amire a legjobb példa Thanos (fordított esetben pedig G.,aki mindig csak az erejével próbál érvényt szerezni) Nem véletlen az a mondás,h. "Többet ésszel,mint erővel"
Érdekes összefüggés van a Főnix és a Molekula ember között,mert halandó létükre,ugye mind2-t mentálisan blokkolták,h. ne tudják kihasználni szinte végtelen erejüket.
Ha már itt tartunk,vajon Főnix vagy a molekula ember a keményebb...??
keildavid:
--- Idézetet írta: Sepi ---Akkor volt az, amikor Lény is tovább mutálódott, akkor volt az a tüskés kinézete.
--- Idézet vége ---
Most hogy ezt mondod. Ha jól emlékszem a régi Csodálatos Pókember 70. és 76. számban is volt a Lénynek tüskés kinézete. Magyarul legelőször ott láttam.
Sepi:
Kozmikus sugárzás érte őt is és Lényt is egy kiruccanás alkalmával. Akkor volt az, amikor Lény is tovább mutálódott, akkor volt az a tüskés kinézete.
keildavid:
Egy valamit nem értek. Sharon Venturáról láttam a Hulk v2 365-ben, hogy a Lényhez hasonló kinézete volt. Mi történt vele és hogyan keletkezett?
grey gargoyle:
--- Idézetet írta: Galan ---Molekula ember és Aron összecsapása...wow...de vártam már Ami ugyan Aron győzelmével ért végett,de véleményem szerint ez sokkal inkább a molekula ember tapasztalatlanságának tudható be,mint erőbeli gyengeségének,mivel erő kategoriájában magasan a szemlélők felett áll.
Evvel kapcsolatban egy érdekesség;az Élő Bira feljegyzése szerint a molekula ember szinte korlátlan hatalommal bir.Csak hát ez a hatalom be van zárva egy ilyen törékeny,halandó testbe...
--- Idézet vége ---
itt még nem bírt korlátlan hatalommal, mivel csak a szervetlen molekulákat irányította. De egyébként az a különbség a kettő között, hogy a szemlélő egy ősöreg, szinte hallhatatlan, óriási tudással rendelkező lény, a molekula ember pedig egy átlag alatti fizikummal rendelkező halandó. Akármilyen erős a molekulaember, egyszerűen nem egy kategórai, a két lény, képtelenség, hogy egy halandó, akit megpöccintenek és elájul, legyőzzön, egy ilyen mérhetetlen erejű lényt.
Nekem ez a meglátásom, úgy értem én is hasonlóan képzelném el a végkimenetelt, mint ahogy a képregényben volt, ezért is tetszett. Csak szerintem inkább energiákkal dobálóztak volna, mint kövekkel, ha még reálisabbra vesszük.
Meg lehet hogy amitt is gyengébb volt most a molekulaember, mivel nem meggyőződésből harcolt, hanem más irányította.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése