HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (193/411) > >>

dr samson:
Szép hosszú hozzászólás volt. Dícséretes dolog. Nézzük is, miből élünk:

--- Idézet ---Ez a Power Skrull itt tűnt fel legelőször vagy már láthattuk valahol?
--- Idézet vége ---
Tudtommal az volt az első feltűnése.

--- Idézet ---Itteni kérdésem az lenne hogy ez az idegen egy Venomhoz hasonló szimbióta volt?
--- Idézet vége ---
Igen, valami olyasmi. Azt hiszem egyszer majd még láthatjuk őt, vagy egy annualban, vagy egy miniben...  

--- Idézet ---Végül pedig szeretném megköszönni Talgabynak és Dr Samsonnak és mindazoknak a beíróknak akik velük dolgoztak hogy elhozták ezt a rengeteg F4 képregényt nem kis munka lehetett.
--- Idézet vége ---
Nagyon szívesen. És azt mint már mondtuk, F4 jövőre is lesz dögivel az oldalon.  

Amondin:

--- Idézetet írta: talgaby ---Nem biztos, hogy a helyére állítani, lehet, hogy a testébe költözött volna, Kristoff hirtelen megöregedett volna, rengeteg mód van egy gyerekből pikk-pakk felnőttet csinálni egy képregényben.
--- Idézet vége ---

Na akkor az lett volna a legjobb ötlet amennyiben egy új Fátumot akart volna csinálni. Így megoldotta volna azt hogy az F4 legnagyobb ellenfele megmaradjon, továbbá végre úgy oldotta volna meg hogy senki nem támad föl nem találnak ki magyarázatokat miért nem halt meg stb. Kár hogy el kellett vetnie az ötletet.

talgaby:
Nem biztos, hogy a helyére állítani, lehet, hogy a testébe költözött volna, Kristoff hirtelen megöregedett volna, rengeteg mód van egy gyerekből pikk-pakk felnőttet csinálni egy képregényben. Csak annyit tudok, hogy Fátum halála után Kristoff jelentős szerepet játszott volna, de hogy mit, arra már nem találtam utalást. Egyedül csak annyit lehet tudni, hogy Byrne Novát (Frankie Raye) akarta Galactus utolsó és stabilan maradandó hírnökének, de megint csak rajta kívül senki se tudta, mit kezdjen a karakterrel.

Amondin:

--- Idézetet írta: talgaby ---
--- Idézet ---Viszont most már tényleg fogalmam sincs Fátum ezúttal hogyan éli ezt is túl mert ezt már nehéz lenne túlélni.
--- Idézet vége ---
Eredetileg sehogy, Byrne tényleg meg akarta ölni Fátumot, és aztán az általa behozott Kristoff került volna erősen a középpontba. Aztán a tervet a Titkos Háború miatt kénytelen volt teljesen kidobni. Majd valamikor kapunk rá magyarázatot, azt hiszem, de az még jóval odébb lesz (még én se tartok ott).
--- Idézet vége ---

Most sikerült utánanéznem ki is az a Kristoff hirtelen nem ugrot be kiről is van szó.
Szóval megakarta ölni Fátumot és a helyére Kristofot állítani ötletnek nem lett volna rossz de Kristoff még gyerek. Kíváncsi lettem volna hogy az F4 mit csinál egy gyerek Fátummal.

Amondin:

--- Idézetet írta: talgaby ---Mert akkor inkább olyan sárforma lényt akartak.
--- Idézet vége ---

Komolyan? Akkor ez megmagyaráz pár dolgot. Ha nem tudtam volna hogy tényleg kőből van akkor én meg nem mondtam volna. Ha tényleg ez a helyzet akkor visszavonom amit mondtam.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése