HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Sepi:
Ez egy nagyon jó kérdés. Általánosságban gondolod, vagy csak az F4-et nézve? Ha ez utóbbi, akkor lesznek klasszikusok belőle, Peter P beírt már néhány számot, és én is igyekszem folytatni a Byrne-érát, valamint néhány felújítás is tervben van. Szóval lassan, de biztosan fogsz találkozni a Fantasztikusokkal. ;)
KiD:
Nemrég gondoltam is rá, hogy rég volt F4. :)
Lesz majd beharangozó, hogy mikre lehet idén számítani és milyen ütemben?
Sepi:
--- Idézetet írta: SithLord - 2017. Február 08., 08:51:07 ---hogy gondolta azt Amazon, hogy elbír a Túlontúlival egy sima lefogással. :badteeth:
--- Idézet vége ---
Lehet, hogy úgy gondolta, hogy mellbedobással győz. ;D Ki ne örülne, ha hátulról egy ilyen nő fogná le. :badteeth:
SithLord:
Üdv! Köszi a F4-s v1 285.részét,talgaby & Sepi!!! :worship: :worship:
Tragikus befejezéssel zárult ez a történet amiből Johhny talán megértette az amit a Túlontúli elé akart tárni. Mondjuk azt nem értem, hogy gondolta azt Amazon, hogy elbír a Túlontúlival egy sima lefogással. :badteeth:
Blue S:
F4 MK 48.
Tipikus búcsúszám volt. Reed "Hiányozni fogsz." mondata akár az író végszava is lehetett volna, talán az is volt. Tényleg voltak jó kis részei a sorozatnak, amik kellemes kikapcsolódást nyújtottak. Kár, hogy a kimaradt részek nem lesznek pótolva.
Az F4 elég nagy hatással lehetett Galaktuszra, ha pont őket rángatta ki a tér-időből, hiszen az univerzum "élete" alatt rengeteg lénnyel találkozhatott. Ha jobban belegondolok, akkor Reednek nem fog feltűnni a bolygófaló hiánya, hiszen az ő idejükben még ott lesz. ;)
Köszönet a honosításért! :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése