HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (180/411) > >>

keildavid:
Tényleg igaz. Reed Richards sose tudhatta, hogy milyen a szórakozás és a lazítás. Mert ő mindig a tudományos dolgokkal foglalkozott. Arisztid pedig sokszor azt hittem róla, hogy ő egy kölyök. Arisztidról kiderült, hogy ő is egy veszélyes ellenség.
Ami pedig a Mini Marvel illeti az is nagyon jó volt. Hát Óriáslány valóban óriás és mindig úgy érzi magát, hogy mások kihasználják.
Ezer köszönet Talgaby a Marvel Kalandok Fantasztikus Négyes 19. részért!      

grey gargoyle:
A 10. lapon a második kockában van egy elírás "szóltam eőre"

Galamb:
Hali! Farek szinte szóról-szóra leírta az én véleményemet is! Könnyed kikapcsolódás volt, köszi!

Amondin:
Köszönöm Talgabynak az MK Fantasztikus Négyes 19. részét.
Hihetetlenül humorosvolt ez a történet. hát igen Reed és a szórakozás nem nagyon illik össze.
Nagyon jól ki lett találva hogy mindenféle feladatokat kapott amit egy kis fizika kémia és matematika segítségével megoldott úgy hogy fogalma sem volt róla hogy nem működik a képessége. És az hogy az ő rémálma egy végtelen hosszú egyenlet amit nem tudd megoldani az remekül ki lett találva. Remélem a többi is ennyire szórakoztató lesz. A Marvel minin és jót nevettem Rozsomák aztán futhat mert ha egyszer elkapná Óriáslány akkor közelebbről is megnézhetné a Mount Everestet. Annyi kérdésem lenne hogy terveztek-e a jövőben további Marvel miniket nekem nagyon tetszenek.

Farek:
Nem egy nagyvolumenűú darab, de aranyos, vicces, és könnyed módon szórakoztató volt. Egy kis lazításhoz megfelelő. Köszönöm.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése