HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (172/411) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi az új jubileumi F4-s részt Samson doki,Sepi,Bub! :worship: :worship: :worship:
Elég jóra sikerült ez a rész,tetszett végig.Az egy kisebb csoda,hogy Fátum megbírta állni,hogy nem azonnal törölte el a csapatot az új kozmikus erejével.Sue még mindig dögös ebben a cuccban.Bennek jól áll ez a sisak.És persze Fátum ezt is túléli,igaz most nyalogatja a sebeit,de ő olyan,mint Arnold"visszatérek".Várom a folytatást,az ERŐ legyen veletek!!! :hzs-darthvader:

dr samson:
Sajnos Sue még elég sokáig fogja viselni ezt a ruhát, majd valamikor a 80-as számok közepén fog rajta változtatni egy kicsit, ha jól emlékszem...

Farek:
Ez Sue valaha volt legdögösebb szuperruhája. Pont. Mit pont, felkiáltójel!

Asys:
Én azon is marha nagyot röhögtem, ahogy a precíz Karnak átesik az ,,üvegpalota'' falán (anno Rozsomák is meglepődött)!  :lol:
Sue most legalább olyan dögös, mint Psziché (igen, a ninja-ruhára gondolok) az X-Men-ből!  :brow:
Ben pedig olyan, mint egy felturbózott ketrecharcos!  ;)

Sepi:

--- Idézetet írta: Asys - 2010. Február 01., 20:12:45 ---Remélem, hogy Sue még sokáig fogja viselni ezt a hacukát!  :brow:

--- Idézet vége ---
Ámen, testvérem.  :D Nekem nagy kedvencem ez a ruha, de majd jön doki, hogy neki nem tetszik, de mi akkor is tudjuk, hogy ez a legdögösebb szerkója.  :brow:
Ben maszkja nekem is nagyon tetszik, még egy darabig hordani fogja.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése