HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
keildavid:
Ezer köszönet Talgaby és Gorgiasz a Fantasztikus Négyes 267. számért! :worship: :worship:
Ha jól olvastam Morbius említette a többieknek egykori élő vámpírt. Akkor ezek szerint tudtak arról, hogy Morbius az élő vámpír? Vagy ez csak talán a '90-es évek környékén tudták meg a szuperhősök?
Hulkról már úgy látom tudtak erről. Mert Bruce Banner megemlítette.
Doktor Oktopusszal nem valami jól sikerült. Mindig egy bűnöző marad(ahogy ez szokás szerint van). Bár Reed megtudta, hogy mi volt az oka.
A vége pedig nagyon szomorúnak tűnt. Arra kíváncsi vagyok, hogy ezután mihez kezdtek vagy mi lett az F4 további sorsa.
Sepi:
--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Február 08., 15:42:28 ---Hála az égnek most egy darabig nem fogok tpb-t frissíte(t)ni...
--- Idézet vége ---
Meg hát ez volt az utolsó szám ebből a TPB-ből. Az ötös kötet első részével nem lesznek ilyen gondok.
Asys:
Köszönöm a honosító(k)nak az F4 vol.1. 267.-et! :worship: :worship: :worship:
Reed-nek aztán van ,,beszélőkéje''! :brow:
Megdöbbentő (és szomorú) volt a vége... :(
talgaby:
Most jöttem csak vissza, de látom, Sepi már megcsinálta. Kösz, kicsit tovább tartott a mai körút, mint hittem. Hála az égnek most egy darabig nem fogok tpb-t frissíte(t)ni...
Sepi:
Jól láttad, tg beidőzítette a hírt, csak a képregényt felejtette el időben belerakni, de most már benne van. ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése