HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
keildavid:
Ezer köszönet talgaby a Fantasztikus Négyes 554. számért! :worship: :worship:
Szóval ez az a Millar/Hitch-éra. Bár az az érdekes, hogy ez a Polgárháború után játszódik, de valóban nem spoileres. Bár lehet, hogy valamit félreértek, de ha jól gondolom, a Polgárháború sztorit Mark Millar találta, aki ezt az F4 sztorit is írta.
Brian Hitch rajzaival nincs bajom. Nekem tetszik. És tényleg olyan, amilyen a Különítmény és az Authority képregényben is láttam.
A történet végén valami rettenetes dologról esett szó. Ami lehet, hogy valami rossz hatással is lehet az F4 világhoz. Egy kicsit emlékeztet a Fantasztikus Négyes - A vég című minire, ami Comicsknightson is elolvasható.De ahogy az is kiderült, az egy teljesen más történet.
Hibák: a 07. oldal 1. panelen Johnny Storm szövegében"dolárnyi kiaknáztlan".
Előre is sok sikert kívánok neked Talgaby az F4 Millar/Hitch-éra folytatáshoz!
Balakin:
Kiváncsi vagyok erre a sorozatra mert Millart általában szeretem de az F4 éről már hallottam rosszat jót is. Hitch szerintem itt kicsit alúlmúlta magát. Na nem mintha én jobbat rajzolnék ;D csak mondjuk egy Ultimateshez vagy Authorityhoz képest ez kicsi gyengusabb. a honosításért mindenképp köszi, ez az első 616os F4 ami érdekel!
Genzo:
Köszönöm talgabynak a F4 554-et. Felkeltette az érdeklődésem a sztori, kiváncsi vagyok a további fejleményekre, amiket minden harmadik hétfőn tudok meg, ahogy olvastam a cikkből. Érdekes dolgok történtek itt, Sue új csapata, Reed új Földet épit, Sue tesója pedig Paris Hilton :lol:. A rajzok nekem bejönnek, a honositásról pedig csak azt tudom mondani, hogy a megszokott magas szinvonalú. Még egyszer kösz, és jó munkát a folytatásokhoz. :worship:
Amondin:
Köszönöm Talgabynak és Gorgiasznak az F4 267. számát.
Látom Dr Octopus nem igazán változott meg, de az számomra már a javulás jele hogy megpróbált segíteni Sue-n, viszont azok után ami történt nem tudom milyen szerepe lehetne még a történetben. Gondolom a következő rész arról fog szólni hogy Reed Sue és a többiek hogyan fogják feldolgozni ezt.
talgaby:
Morbius valódi kilétét valós időben már a hetvenes évek végén is tudta mindenki. Nagyon régi karakter.
A vége nagyon sokáig kísérteni fog még, gyakorlatilag végigmegy a komplett Byrne-érán az utóhatása, főleg Sue-n.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése