HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (163/411) > >>

talgaby:

--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Február 22., 16:06:29 ---De most hogy Dr Samson abbahagyta a honosítást, az az egy nap üres lesz, vagy lesz helyette valami más?
--- Idézet vége ---
Kicsit most hajtanom kell ugyan, de lesz helyette más. Szétbontottam két másik tervemet és elosztottam őket a megüresedett helyekre, csak még hét füzet esetében nagyon reménykedem, hogy találok beírót, mert kezdek már kicsit besokallni, üresen viszont nincs szívem hagyni a hétfőket.

keildavid:
Ezer köszönet Talgaby a Marvel Kalandok Fantasztikus Négyes 20. számért! :worship: :worship:
Fáklya és Jégember bizony ellentétes képességeik vannak, mint ahogy az a cím is hangsúlyozza "heves jeges".
A másik érdekes dolog az volt, hogy itt a többi F4 tagok Reed, Sue és Ben nem tudtak erről. De azért Fáklyának és Jégembernek sikerült mágis legyőzniük ez a Zzzax-ot(én se ismerem ezt a karaktert).

Amondin:
Köszönöm Talgabynak az Mk F4 20. részét.
Hát igen Fáklya és Jégember  már csak ilyen ha együtt szerepelnek.
Jó történet volt Zzzax-ot nem nagyon ismerem de már sejtem hogy miért mondta Talgaby hogy nagyon gyenge gonosztevő. Ahhoz képest elég nagy bajt okozott. Ismét jók voltak a poénok benne főleg az utolsó oldal :D
Egy kérdésem lenne az F4 frissítésekhez. Ha jól emlékszem akkor azt mondtátok hogy minden hétfőn F4 lesz és egy hónapban 3 napon Talgaby egy napon pedig Dr Samson fog frissíteni. De most hogy Dr Samson abbahagyta a honosítást, az az egy nap üres lesz, vagy lesz helyette valami más?

talgaby:
Plusz pont gabónak. Egy remek példa arra, hogy lehet az eredetitől gyökeresen eltérő filmcímet adni úgy is, hogy az ne essen a gáz kategóriába. :)

SithLord:
Üdv! Köszi a F4 267.számot talgaby,gorgiasz(remélem felépülőben vagy)! :worship: :worship:
Gondoltam,hogy a doki csápjai felélednek,és ez a kis csetepaté Reed-del sem tett jót a történet végére,bár lehet,hogy Oktopusz doki tudása is kevés lett volna ide.Azért jó történet volt,tetszett!Jöhet a folytatás!
Az ERŐ legyen veletek!!! :hzs-darthvader:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése