HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (162/411) > >>

keildavid:
Ezer köszönet Talgaby és Peter P a Fantasztikus Négyes v1 003. részért! :worship: :worship:
Egy '60-as évekből való sztori.(Hű de régen volt ilyen.) A Csodatevő eléggé egy rossz ellenség volt. Hogy ő milyen zűrzavart okozott az F4 csapatnak. Itt az F4 tagok viselik a kék-fekete jelmezt, amilyennek ismertük.(De azt nem Reed Richards tervezte? Mert itt úgy beszéltek, hogy Sue Storm terve volt.) És a Lény viselte azt a sisakot, mint amit a F4 375. számban láttuk. Egy hibát viszont észrevettem. Hogy két 4. fejezet van a történetben. Pedig az utóbbi az 5. fejezet lenne.
A többi klasszikus F4-et valóban a Chronopolison is van. A 3. számot kihagyták, így akkor ez került ide a HZs-ra. A letöltő galériába látom, hogy a Chronopolis képregényei is fel vannak sorolva: 2-es, 4-6. és 8-10. De ezeket egyből elérhetők, mintha hivatalosan ide kerültek volna ki. Miért nem úgy lett, mint a 49-esnél van a kijelölés: "Ezért a képregényért irány a CHRONOPOLIS oldalára."

A klasszikus F4-ből itt is válogatás lesz, mint ahogy a Chronopolison is volt? Vagy lesz itt olyan, hogy egyik rész ide fog kikerülni másik rész pedig a Chronopolisra? Azaz megállapodtatok Molzoval, hogy a klasszikus F4 honosítást megcsinálhatjátok ti?

Rebellis:
Nem különösebben szeretem az f4-et, eddig  csak egy történet tudott velük  kapcsolatban lekötni (1.2.3.4.), de ha vmit Millar és Hitch együtt csinál, azt általában érdemes megnézni. Nem csalódtam, ez a képregény is állati jó lett! A rajzok szokás szerint gyönyörűek, a történet bár lassan indult be, de Millar szokásos stílusának hála egyáltalán nem volt unalmas, a végén pedig rendesen fel lett dobva a labda! Most már örük ennek az F4-hétfő dolognak, csak folytassátok!

SithLord:
Üdv! Köszi a F4-554-t ,talgaby! :worship:
Először is ez a grafika uhh :woot: gyönyörűséges,szemkáprásztató!A történet átlagosnak indul,de a végekép ígéretes folytatást takar.Kiváncsian várom!
Az ERŐ legyen veled!!! :hzs-darthvader:

Asys:
,,Zzzax!''  ;D
Talgaby-nak köszönöm az MK F4 20.-at!  :worship:
Én végigröhögtem ezt a részt!  :badteeth:
Nem egy beszóláson szakadtam!  :ugral:
Ismerem Zzzax-ot (nagyon idióta neve van); eredetileg Hulk ellenfele, azt hiszem!
Ms. Jones szimpatikus karakter!  :brow:

Amondin:
Értem. Örülök hogy megpróbáljátok megtartani az F4 hétfőt remélem sikerülni fog. Sok sikert hozzá és ahhoz is hogy találjatok beírót.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése