HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (161/411) > >>

menyus80:
Köszi a F4 3.számát.Csípem az ilyen régi sztorikat. Jöhet még. :m-punisher: :m-punisher:

Farek:
Szerintem is egy nagyon jó és szerethető történet volt, pláne a végén a csattanóval, az elidegenedéssel.  Viszont hadd jegyezzek meg két dolgot, amit annak idején már talgabynak is felvetettem. Az egyik, hogy azért nem kicsit vakartam a fejem, amikor a Csodatévő csak úgy simán fejbe dobja Reedet egy téglával, amitől az kifekszik  :dry: De ezt még valahogy benyeltem. De azért arra kíváncsi lennék, hogy milyen módon sikerült hipnotizálni a TV kamerákat? Hogy beszélte be nekik, hogy az emberek elméjére ható trükk az ő felvevőik ellen is hatásos???  :headscratch: ;D
De ettől eltekintve ez egy nagyon jó kis képregény, ez meg a kor varázsához tartozik, éppúgy, mint a korai BA történeteknél, ahol szintén megemlítem az ilyeneket.

Ben Reilly:
Nagyon szépen köszönöm a 3. részt. Időnként nincs is jobb egy régi klasszikusnál.  :worship: :worship:

Amondin:
Köszönöm Talgabynak és Peter P-nek az F4 3. számát.
Egy igazi rkalsszikus :woot: Szinte majdnem minden képregénnyel úgy vagyok hogy a minél régibb annál jobb a története. Az F4 talán egy kicsit kivétel, de csak azért, mert a későbbiek történetei számomra jobban tetszenek. Persze ezzel nem azt mondom hogy a régiek nem jók csak, hogyha összehasonlítom őket akkor a későbbiek jobban tetszenek.
A mostani történet szerintem jó volt, gondolom a 60-as években sokak fejében megfordult, hogy a Fáklya a következő számban az F4 ellen fordul, ezt stan Lee remekül kitalálta. Kár, hogy tudom, hogy nem így lesz, így nem tudom annyira átérezni Stan Lee zsenialitását. :(
Meg akartam volna kérdezni, hogy lesznek-e még klasszikusok, de látom már válaszoltatok erre. Remélem marad az F4 hétfő, és még látunk egy pár klasszikust.

talgaby:
Egyelőre fogalmam sincs, hogy lesz, mert röptében találjuk ki. Volt egy olyan szóbeli megállapodásunk még régről, hogy amiket Fairlight nem csinált meg, azokat én kirakhatom, így került ki tavalyelőtt az első szám is. A hetediket biztos kitesszük még ide, annak a szkennelése a legutolsó infók szerint már folyamatban van, azért is hagytam ki neki a helyet. Utána meg nem tudom, miből lenne alapanyag, mert most a beírója a saját Masterworksét (amik félszáz dolláros könyvek amúgy!) passzírozza bele a szkennerbe. Azokban viszont csak 10 füzet szokott lenni, szóval onnan már csak a hetes van. És bár tisztelem Peter P-t ezért, de a saját, #21-30-as Masterworksömet tuti nem fogom ilyen megpróbáltatásnak kitenni, ennyi pénzem nekem sincs az újraköttetésekre.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése