HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (160/411) > >>

keildavid:
Ez a Dr. Octopus sose javul meg. És mivel ő nem segített Reed-nek, így sajnos Reed és Sue második gyereke meghalt. Persze azt is megmagyarázták, hogy a Negatív-Zónába talán valami sugárzást kapott Sue, és ezért történt az, ami történt.
Amazon történetéről tényleg jó volt megtudni, hogy hogyan lett olyan, amilyennek ismerjük.
Fátum maszkjáról, nem tudtam, hogy valami speciális programja is van.
Bár most jut eszembe. Fátum Doktorről kiderül majd, hogy hogyan tért vissza? Mert mi láttuk, hogy meghalt, amikor az Ezüst Utazó Terrax ellen harcolt.
Ezer köszönet Talgaby a John Byrne-korszak féle F4-ért! :worship: :worship:
És további sok sikert kívánok a folytatáshoz!

KiD:
Hát ez a Reed - Octopus párbeszéd elég gáz lett szerintem.

SithLord:
Üdv! Köszi a F4 3.részét talgaby,Peter P! :worship: :worship:
Ez egy kimondottan jó történet volt.Érdekes egy ellenfél volt ez a Csodatevő nevezetű fickó.Reed a pótkerék szerepében,hehe na ezen jót derültem.A grafika jónak mondható ebben az időben.
Az ERŐ legyen veletek!!! :hzs-darthvader:

talgaby:
Poén csak Bennél van, és ott is időnként én igyekszem úgy alakítani a szöveget. Konkrétan olyan könnyedebb humor, amire gondolsz, nem is volt a sorozat első négy-öt évében, sőt, a húszas számokban iszonyatosan vad veszekedések voltak néhol benne. De amúgy a klasszikusokat én is nagyon szeretném csinálni, bár én főleg azokat a részeket, amikor már nem Lee lesz a fő író, hanem Kirby. Kirby szvsz százszorta jobb alapsztorikat talált ki Lee-nél, aki amúgy is inkább dialógusokban volt jó (a Pókembert és az Ezüst Utazót leszámítva, azokat jól írta, de úgy nagy átlagban cselekmény szempontjából mást nagyon nem).

Asys:
Én is köszönöm Talgaby-nak és Peter P-nek az F4 vol. 1. harmadik részét!  :worship: :worship:
Ben és Johnny rivalizálása kezdetben elég durva volt!  :blink:
Én kicsit hiányoltam a poénokat...
Engem annyira nem nyűgözött le a Csodatevő...  :dry:
Reed ,,autógumis'' trükkjénél dobtam egy hátast!  ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése