HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
keildavid:
Köszönöm Talgabynak a Fantasztikus Négyes 555. számot! :worship: :worship:
Az Új-Föld projekt, amiről van szó érdekes és fura is volt. Mert egyrészt itt az emberekről esett szó, hogy az Új-Földön fognak majd élni. Másrészt a többi szuperhősök(Bosszú Angyalai, X-Men, stb.) még ezek szerint nem tudnak erről.
Johnny Storm pedig szólóba maradt. Mert ő most nem az F4 csapattal van.
Hát ez Millar-Hitch-érába lesznek még sok érdekes dolgok a történetben.
Sok sikert kívánok neked Talgaby a folytatáshoz!
Amondin:
Köszönöm Talgabynak és Sepinek az újabb F4 részt.
Elég érdekes rész volt. Számomra kicsit furcsa volt, hogy Reed ilyen könnyen rábeszélte Octopust, hogy menjen vissza a börtönbe. Már olyannak tűnt, mintha képes lenne irányítani Octopus gondolatait.
Aztán jött a maszk. Először (mikor csak találgatták, hogy Fátum biztos beépített egy vészparancsot a maszkba, hogy elpusztítsa az F4-et) nagyon erőltettnek éreztem. Fátum tényleg nagy taktikus, de azért ez már tényleg erőltetett lett volna. Még tőle is. De szerencsére, Byrne most sem okozott csalódást, és végül egy hihetőbb magyarázatott adott rá. Nem mondom, hogy annyira hihető lenne, de már mindjárt jobb mint a vészparancs elmélet. Kíváncsi leszek ebből mit hozz ki ezúttal.
Sepi:
A kettes kötet végén vettem át a beírást, és a négyes közepéig csináltam (tehát összességében kb két kötetnyit egyhuzamban). Utána volt az az időszak, amikor már nem volt időm rá, és akkor ugrottak be többen beírni a dolgot. Viszont lehet, hogy a hatost majd beírom én. ;)
talgaby:
Ott nem volt még melletted valaki? :headscratch: Úgy emlékeztem. Valamiért úgy emlékszem, állandóan ment a kavar a sorozatban egész eddig, és valószínűleg a hatossal fog is még tovább...
Nem baj, ott meg a fordító nem volt ugyanaz végig. ;D
Sepi:
--- Idézetet írta: talgaby a főoldalon ---Így a mostaninál az az eddigi példátlan eset áll majd elő, hogy személyemben egyetlen beírója volt egészen végig az eddigi cserebere helyett.
--- Idézet vége ---
Példátlan? Öööö, hány beírója is volt rajtam kívül a hármas kötetnek? ;) :nezze:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése