HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (157/411) > >>

SithLord:
Üdv! Köszi a 268. F4-es részt ,talgaby,Sepi! :worship: :worship:
Nagyon jó rész volt,Fátum álarca életre kell?!Kár,hogy a Hulk-Oki doki bunyót félbeszakította Reed.(persze érthető okokból)Oktopusz hencegett a karjaival,de szerintem Hulk simán letépné őket,nem?Tényleg,tudtok olyan történet,ahol ők ketten összecsaptak,és mi lett a vége?Mindenesetre várom a folytatást,az ERŐ legyen veletek!!! :hzs-darthvader:

Galamb:
Kösz az újabb részt! Mondjuk elég érdekes, hogy arra van pénz, és technológia, hogy megépítsenek egy komplet földet, holddal együtt, de nem tudják megmenteni az eredetit? Gyanús. Meg elég rendkedvelő, és szigorú szabályokon alapuló társsadalmat akarnak létrehozni, és azt hiszk ezt 6 milliárd emberre kiterjeszthető. Nekem se szimpi nagyon a terv, majd meglátjuk mi lesz, a rajzok nagyon szépek, a honosítás nagyon jó! :worship: :worship: :worship: :worship:

Asys:
Talgaby-nak köszönöm az F4 555.-öt!  :worship:
Kapi egyértelmű utalás Amerika Kapitányra!  ;)
(Kicsit olyan, mint egy átfestett, felturbózott Őrzőrobot)  :badteeth:
Amit hiányoltam: semmi konkrétumot nem mondtak az első Földről...  :-\
Szerintem nem minden okés ezzel a tervezettel/projekttel, van egy sanda gyanúm...
Már az önállósodott Kapi is fura!  Valahogy Reed egykori sulitársa sem szimpatikus...  :dry:

Amondin:
Köszönöm Talgabynak az F4 555. számát.
Jól folytatódik a történet. Ez a rész gyakorlatilag arról szólt, hogy elmagyarázzák az új Föld felépítését. Kapi-ra először azt hittem, hogy Amerika Kapitányról van szó, de mint kiderült, ez csak egy rövidítés. Mondjuk van benne valami, abban hogy a roboton csillagok vannak éppúgy mint a kapitány pajzsán.

benya11:
Köszönet az F4 #555-ért! :worship:
Továbbra is tetszik ez a Millar és Hitch-féle F4. A párbeszédek szerintem jól eltaláltak, például a mostani részben Reed és Ben beszélgetése. Az Új Föld is érdekes, bár a borító ezzel kapcsolatban kicsit félrevezető volt. :D Amúgy ezekkel a borítókkal részben sikerül felidézni a régi (nem csak F4) képregények borítóit, ami elüt tőlük, az egyedül az új dizájn. Kapira kíváncsi leszek a következő részben, a csillag rajta eléggé Amerika Kapitányra hajaz. :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése