HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (155/411) > >>

talgaby:
Ennek örülök. :) sajna viszont idén ez volt az utolsó jó MA F4, majd valamikor jövő ilyenkor jön a következő tényleg remek füzet. Viszont nemsokára (talán pont legközelebb, már nem emlékszem), jön a Marvel Adventures Galactus-saga. :D

Farek:
Basszus, talgaby, nagyon szépen köszi ezt az MK F4 kalandot! Nagyon állat volt, laza, könnyed, jó humorokkal, és kellemes akciókkal, ráadásul a rajzok is szépek voltak. Külön tetszettek az avatár-androidok szövegbuborékai, illetve az általuk kiadott hangok :) Na meg ahogy Reed leszerelte a macskacsajt... nagyon komoly!  :worship:
Szóval hála és köszönet, feldobta a napomat.

Genzo:
Én is csatlakozok az előttem szólókhoz, és megköszönöm Talgabynak a MK F4 23. számát. Nagyon jó kis sztori volt, és a rajzok is tetszettek. A forditás pedig ismét szuper. További jó munkát és sok sikert a folytatásokhoz.  :worship:

Amondin:
Köszönöm Talgabynak az MK F4 23. számát.
Nagyon jó történet volt. Majdnem hátraestem a székemen, amikor megláttam, hogy Reed viccelni próbál. ;D(" Csakugyan ezt az alkotást minimum fantasztikusnak nevezném. Értitek, fantasztikus".)
Ilyet is csak évtizedenként egyszer lát az ember Reed-től. :D Meg az is nagyon tetszett, hogy az írók, rajzolók, és a többiek nevei hireoglifával volt ráírva. Nem is tudtam, hogy a Talgaby-t így írják óegyiptomiul ;D.
Reed aztán később hozta a formáját, és ahelyett, hogy elsétálgatott volna valahova, és megnézte volna az ókori Egyiptomot, inkább a munkát felügyelte, hogy levonja belőle a kellő történelmi következtetést. Mondjuk meg kell, hogy valljam, mivel a történelem a kedvenc tantárgyam, valószínűleg én is kapva kaptam volna a lehetőségen, hogy megismerjem az ókori egyiptomi kultúrát.
Meg még az is nagyon tetszett, ahogy Reed elterelte Rama Tut két droidjának a figyelmét. Szegények vajon mi járhatott a fejükben, amíg Reed a elmagyarázta nekik, hogy mennyire furcsa, hogy a nullát is használják, mikor azt csak jóval később találták föl. :lol:
Remélem a többi is ehhez hasonlóan szórakoztató lesz, mert ez nagyon jó volt.

keildavid:
Ezer köszönet Talgaby a Marvel Kalandok f4 23. részért! :worship: :worship:
Nagyon jó volt ez a történet. A bevezető oldalon, ahol az írók, rajzolók, stb. nevek szerepelnek hieroglifa formákba vannak leírva. Hehe, nem is tudtam, hogy ilyent is csináltak ezek a szerzők.
Alicia Masters érdekes módon nem tekintette rondának a Lényt, amikor egy ideig mégis tudott látni.
Reed pedig egy kicsit vicces volt. Főleg, amikor az egyik egyszerű módszerrel letudta állítani.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése