HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Amondin:
Nos én úgy gondolom, hogy a valós személyekről olvashattam egy kicsit. A végén le is írja az író, hogy mennyi forrásanyagot olvasott át, így úgy gondolom, hogy itt azokról olvashattam, akiktől az F4 kapta a nevüket, és a tulajdonságaikat. Legalábbis egyenlőre még csak erre tudok gondolni.
talgaby:
Írj arról, amit szerinted olvastál. Mindenesetre azt előre elmondhatom, hogy a történet egyesével elő fogja venni majd az egyes karaktereket, hogy alaposabban megismerhessük őket, és mindegyik füzet végén kapunk egy ugyanilyen háttéranyagot is.
Amondin:
Köszönöm Talgabynak az F4 Instabil molekulák 1. részét.
Mielőtt még bármit is írnék szeretnék róla meggyőződni, hogy jól értelmeztem-e a történetet.
Szóval amennyire sikerült kivennem az F4 karakterei valós személyeken alapultak, akiknek csak éppenhogy külömbözött a nevük a mostaniaktól. Ez a történet nem az F4 azelőtti életét mutatja be mielőtt még F4 lettek volna, hanem azoknak a személyeknek az életét akik valóban léteztek, valamint az 50-es évek életét. Nem tudom, hogy valóban ez-e a helyzet, ha rosszul értelmeztem, akkor javítsatok ki, mert akkor újra átolvasom, és csak utána írok értékelést róla.
Ben Reilly:
Köszönöm az Marvel Kalandok F4-et. :worship: Nem csoda ezek után, hogy sokan jobbnak tartják már az MA sztorikat mint a 616-ot.
SithLord:
Üdv! Köszi a MkF4 23.részt,talgaby! :worship:
Nagyon szeretem az egyiptomi témát,szóval ez a rész különösen kedves volt számomra!A grafika is kiváló volt!
Az ERŐ legyen veled!!! :hzs-darthvader:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése