HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Balakin:
Eddig tetszik ez az F4 pedig nem nagyon szeretem amugy a csapatot, az Ultimate verziót csak azért olvastam mert megvolt nyomtatásban barátnőmnek meg itt Hzs-n követem a Millarosat mert Millart bírom. Ez azonban eddig tetszik. Szerintem a rajzstílus afféle kortalan stílus ami nem jellemző annyira a mainstream képregényekre inkább csak a szerzői cuccokra. Mindenesetre nekem bejön, várom a továbbiakat! Ezer kösz!
Asys:
Én is köszönöm Talgaby-nak az F4-Instabil molekulák első részét! :worship:
Rendkívül érdekes és különleges képregény, tényleg nagyon korhű! :brow:
Galamb:
Na szóval most rendesen össza vagyok zavarodva. Most akkor tényleg igaz, amit az író leírt a jegyzetekben, vagy csak játszik a fikció és a valóság kevergetésével? Mindenesetre itt, mindjárt az első résznél már jobban vágom, hogy ez egy díjnyertes képregény, tényleg olyan kíváló mint a Berlin.
A rajzokhoz kissé ambivalensen állok: egyrészt jobban szeretem a modern esetleg fotórealisztikus rajzot, itt viszont mintha a 60-as évek rajzstílusa köszönt volna vissza, másrészt meg nagyon élethű, szó szerinti "korképet kapunk": a ruhák, fizurák, kocsik tényleg az 50-es éveket tükrözik.
Várom a folytatást (az most igaz, hogy az utolsó rész 2013-ban jön ki? :headscratch: :-\) És ezer hálám érte talgaby! :worship: :worship: :worship:
talgaby:
Köszi. Javítva.
keildavid:
Ezer köszönet Talgaby az F4 - Instabil molekulák 1. részért! :worship: :worship:
Nem egy szokványos történet. De olvasnivalóként nagyon jó. Főleg azért is, mert nem kell mindig, hogy kozmikus jellegű történet legyen, hanem akár ilyen könnyedebb fajta történet is jó.
Nekem is tetszik ez a képregény. Az érdekes, hogy mindenféle dolgok másképp vannak. A jegyzetek, ami a füzet végén olvasható az is jó. Mert abba le van írva, hogy az F4 karakterei valós személyeken alapul.
Hibákat is találtam olvasás közben: 6. oldal 4. panelen Reed szövegében a "Hé képesek lennénk..." mondatban a "Hé" szó helyett egy "Ha" akar lenni. 7. panelen a "megérdőjeleződött" szóból hiányzik egy "K" betű.
És a 7. oldal 3. panelen "kezem elveszíteni a türelmem" szövegben a "Kezdem elveszíteni a türelmem" akar lenni.
Ennyi volt az észrevételem.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése