HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Balakin:
Hááááááát el a Millar F4....hmm hmm...először is kösz a honosítást! Másodszor is én nagyon szeretem Millart minden faszságával eggyütt. De asszem ezze la résszel kicsit alulmulta magát. Először is hű de drámai a föld 40 legnagyobb hőse ott fekszik kiterítve majd pikk pakk egyszerre támadják meg a robotot. Doktor strange is ott csápol de nem is történik semmi mágikus. vagy nem látszik. Meg pl mondjuk Pókembert mérne tudná csonttá porlasztani a robot mint a katonákat az elején? MEgin tipikus hülyeség, hogy mindenki csak bibis lesz meg elájul azt ennyi. Szerintem mondjuk Strange lekapcsolhatta volna valami mágikus dologgal fél perc alatt vagy pl a Sentry akit jelenleg senki nem képes leverni de persze ennek a robotnak sikerült.
benya11:
Köszönet az F4: Instabil molekulák 1. részért!
Nekem is tetszik ez a képregény, a rajzok, a karakterek és a helyszínek is mind az 50-es éveket idézik. Ez eléggé tetszik ebben a miniben. Reed és Sue kapcsolata most sem felhőtlen.
Az író a jegyzetekben szerintem arra értette, hogy 2013-ban jön ki, ami már a 3. ilyen mini lesz, gondolom.
zozi56:
Én a 21. oldal bal alsó panelén látom.
talgaby:
Meg tudnád mondani, hol maradt Páralány (gondolom nem nehéz rájönni, az volt a nyersfordításban a neve)?
Freeman:
Szuper ez az Instabil Molekolák nevű mini! Minden megvan benne: a történet, rajz, hangulat, teljesen profi képregény. A fordításban észrevettem egy kis bakit: az a bizonyos női képregényhős az egyik oldalon Harmatlány, a másikon Páralány. Aztán megint Harmatlány. Gondolom visszatérő elem lesz, jó lenne tisztázni a nevét :)
Kösz a képregényt :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése