HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Asys:
Talgaby-nak köszönöm az F4 556-ot! :worship:
Igazat adok az előttem szólóknak, elég ,,érdekes'' ez a story... :badteeth:
Elképzeltem Logan-t, ahogy horrortörténeteket (Freddy pl.) mesél a gyerekeknek! ;D
Furcsa ellenfél ez a Kapi és furcsa ez az egész Föld-2 építő ill. kreáló csoport... :dry:
Felépítik a Föld komplett mását, de egy robot kifog rajtuk...
Ill. nem, mert az alkotóját nem bántja; igaz, hogy leállítani nem tudja, de... :headscratch:
Dióhéjban a story (+ jóslatom, ami SPOILERveszélyt hordoz magában!):
a ,,legnagyobb'' szuperhőscsapat az F4, mellettük a Sentry is csak egy kiscserkész! (Vannak bukták a story-ban!)
De csak azért, mert az F4 egy család! :brow:
Ez a fő mondanivaló! Johnny szokás szerint lepedőakrobata, Ben a nagy és erős ,,nagybácsi'', Sue pedig az ,,anyatigris''!
Epikus csata a ,,legyőzhetetlen'' robival, kifekszik mindenki, de jön Reed és majd valami egyszerű dologgal, de megmenti a napot és leállítja a robit...
Meg még talán kiderül, hogy a Föld-2 alkotói semmi mást nem akartak, ,,csak'' hátrahagyni (megölni?) a Föld-1 hőseit, hogy így élhessen az emberiség egy szuperhősök nélküli világban... :brow:
Én ezt sejtem, de majd jön Talgaby és kiigazít! :rolleyes:
benya11:
Köszönet az F4 #556-ért!
Hát igen, ez egy elég érdekes rész volt, de a borító sem volt piskóta! ;D Az oké, hogy régi stílusú borítókat csinálnak megint, de hogy Ben könyörög, hogy ne öljék meg őket... :rolleyes: Kapi meg tényleg valami megmagyarázhatatlan oknál fogva mindenkit lever, az összes szuperhőst. Most már eléggé felcsigázott az író, hogy hogyan és miből is készülhetett ez a robot, hogy ennyire erős. De a kövi számra már ideér Reed, reméljük ő majd megoldja a dolgot.
keildavid:
Ezer köszönet Az F4 556. számért! :worship: :worship:
Az tényleg fura volt, hogy negyven szuperhősöket leterít az a K.A.P.I. nevű robot, de azok meg újra felkelnek.
Reed Richards nagyon lemaradt a harcról.
Rozsomák mint dadaként. Azt én nehezen tudnám elképzelni. Mert akkor Logan nem mehet semmilyen harcra. És a gyerekek meg félnének tőle. :D
Sok sikert a folytatáshoz!
Amondin:
Köszönöm Talgabynak az F4 újabb részét.
Hát igen szerintem is kicsit erőltetett, hogy egy robot legyőz 40 szuperhőst úgy, hogy csak elájulnak, majd fölkellnek mintha mi sem történt volna. Ráadásul egyikük sem mond semmit.
Ezt az egyet leszámítva jó volt a történet. Főleg az a rézs, amikor Sue dadát keres, és megjegyzi, hogy Rozsomák talán jó dada lenne. ;D El tudom képzelni, ahogy esti meséket olvas föl a gyerekeknek :lol:
Executor:
Az elképzelés és a rajzok jók, de a gyakorlati megvalósítás (40 szuperhőst leterít egy robot) pocsék...
Egyébként köszönjük a fordítást :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése