HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
keildavid:
Ezer köszönet az F4 18. éves különszámért! :worship: :worship:
Nem is tudtam, hogy a kree és a skrull megfigyelők hosszú idők óta csatáztak, amióta véget ért a Főnix halála történetnek.
Amazon és Gorgó "tánca" olyan viccesnek látszott.
Nagyon jó ez a képregény.
Sok sikert kívánok neked Talgaby a John Byrne-féle F4 folytatáshoz!
Asys:
Talgaby-nak nagyon szépen köszönöm az F4 18. éves különszámát! :worship:
Hihetetlenül jó ez a képregény!
(Ezek szerint Black Bolt és Medúza nem sokkal a Főnix halála után házasodott össze!
Egyébként az X-ek frankón megóvhatták volna a siár Birodalmi Gárda elleni meccset; hiszen közbeavatkozott a kree és a skrull megfigyelő...) :brow:
Ben nekem is hiányzott... :-\ :m-thing:
Jó volt látni, ahogy az akkori mellékszereplők (a kree és a skrull párosra gondolok) most főszereplőkké váltak és nem felejtkeztek el róluk! Nagyon epikus volt a csatájuk, a vége felé rendesen bevetették az idegen technológiát is... :brow:
Haláli az utolsó kép, Amazon és Gorgó ,,tánca'' hatalmas! ;D
Igazi kuriózum ez a képregény! :bravo:
SithLord:
Üdv! Köszi az új részt ,talgaby! :worship:
Áhh,ez már nagyon dúrva,hogy lehet ennyire tápos a k.a.p.i.?Leverni ilyen sok hőst,akik között nagyágyúk is vannak..érthetetlen,kissé erősre alkották a történet írók!Nagyon kíváncsi leszek,hogy fogják legyőzni őt!Eggyezem galamb véleményével,hogy néha kivehetetlenek voltak a rajzok,de ezt a hóviharra lehet fogni.
Várom a folytatást,az ERŐ legyen veled!!! :hzs-darthvader:
Galamb:
Őő, hát ez a "Kapi baba és a negyven lecsapott szuperhős" rész nekem is fájt! Én is remélem, hogy Millar szolgál majd valami magyarázattal, hogy a robort miért nem csinált belőlük is csontvázat, mint a katonákból. A rajzok eléggé kívehetetlenek voltak néhol számomra, de legalább a kiváló honosítás kárpótolt! :worship:
talgaby:
Majdnem. Tényleg kavarják a kavarnivalót, a következő részben le is lepleződik majd. Amúgy semmi extra, az, amire az ember először gondolna egy ilyen összeesküvés-elméletben - de erről szól egy nagyon borzalmas mini is, amit szintén honosítottam, és ami ki is fog kerülni majd a Millar-éra keretében az első nyolc rész után. Szenvedjetek kicsit majd ti is, ne csak én, amikor olvastam. :badteeth:
Amúgy K.A.P.I. legyőzetésének leendő módjáról már esett szó a történetben, bár nem csodálom, ha senki se emlékezne rá, nekem is csak a fordítás során történő újraolvasáskor esett le. (Ha valaki mégis rájön ezek alapján, nyugodtan leírhatja, a Millar-érában a lehetséges komoly spoilerek száma megközelítőleg zéró.)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése