HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Asys:
A kree és a skrull megfigyelő harca tényleg epikus volt! :brow:
Harccal keltek, harccal feküdtek le; legalább nem unatkoztak a Hold-on... :badteeth:
SithLord:
Üdv! Köszi a F4 18.különszámát,talgaby! :worship:
Nagyon rendben volt ez a történet,tetszett.A kree és a skrull időleges fegyverszünete meglepett,ahogy hőseinre támadtak együttes erővel,de legalább bevált Reed terve.
Várom a következő részt,az ERŐ legyen veled!!! :hzs-darthvader:
Amondin:
Értem csak azt hittem, hogy már egy jóideje házasok. De ha tényleg ez a helyzet akkor rendben.
Köszönöm az információt.
talgaby:
Az Embertelenek nem szokták ezt elsietni, különösen nem az uralkodó. És mivel sokkal hosszabb a természetes az élettartamuk, mint az embereké, így van idejük bőven.
Amúgy a felbukkanásukkor Fekete Villám és Medúza még csak szerelmesek voltak, még csak el se voltak jegyezve.
Amondin:
Köszönöm Talgabynak az F4 18. különszámát.
Jó képregény volt csak egy dolog számomra érdekes, és egy meglepő.
Az érdekes az volt, hogy a kree, és skrull hónapok óta minden nap összecsaptak, és mindig döntetlen lett a vége. Kicsit nehéz elképzelni, hogy több hónapnyi hadakozás után is még mindketten élnek.
A meglepő pedig számomra az volt, hogy Fekete Villám, és Medúza még csak most házasodtak össze. Ha jól tudom, akkor 200 számmal ezelőtt tűntek fel először, és már akkor látszott, hogy hamarosan összeházasodnak. Szóval számomra egy kicsit meglepő volt, hogy 200 számot vártak vele.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése