HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (146/411) > >>

keildavid:
Ezer köszönet az F4 269. számért! :worship: :worship:
Terminus megjelent...Hát tényleg olyan szintű fenyegetés lesz, mint amilyen Galactus is volt.
Bár érdekes, hogy Terminus az elején még nem jelent meg. De az utolsó oldalon már igen.

Asys:
Talgaby-nak nagyon szépen köszönöm az F4 vol.1. 269.-et!  :worship: :worship: :worship:
A kis Franklin-nak milyen koravén fejet rajzoltak...  :badteeth:
Terminus gyakorlatilag Galactus szintű fenyegetés!
Reed-ék nem fognak unatkozni a következő órákban...  :brow:
Amazon milyen nehezen illeszkedik be a csapatba...  :-\
Majdnem egy idővonalban halad az oldalon az F4 (ők már visszatértek a csatavilágról) vol. 1. és az Avengers (ők is nemsokára hazatérnek) vol. 1.!   :bravo:

Amondin:
Köszönöm Talgabynak az F4 269. számát.
Hááát.... Elég furcsa egy történet veszi kezdetét.
Ilyet még tényleg nem láttam, hogy valaki kiszámolja, hogy a Föld 100 év múlva hol lesz, csak azért, hogy ráírhassa hatalmas idegen betűkkel, hogy ez a világ az övé. :huh:
Szóval, hogy őszinte legyek ez annyira nem tetszett, de ki tudja, lehet, hogy a folytatás majd jobb lesz.

talgaby:
Szerintem elírás. Ha hazamegyek, amúgy is elő kell szednem a .psd-ket, mert most láttam, hogy az ue. oldal első bekezdésének teljesen hibás a tördelése.

Amondin:
Köszönöm Talgabynak az Instabil Molekulák újabb részét.
Nos, kezdem tényleg azt gondolni, hogy ez a képregény a tényleg létező emberek életét mutatja be, de gondolom a végén ki fog derülni, hogy miről is szólt.
Sue-nak tényleg nem könnyű az élete. Ott van Reed akiről sokszor azt sem lehet tudni, hogy él-e, vagy hal, és Johnyt is neki kell nevelnie, ami az eddigiek alapján nem könnyű feladat.
A rajzok szerintem nagyon jól visszaadják az akkori élet színvonalát.
Egy kérdésem lenne. A képregényben folyton megjelenik pár képsor a Harmatlány című képregényből, ahol van egy kisfiú akit Tommynak hívnak. A dokumentációkban viszont Timmyként van megnevezve. Ez csak elírás, vagy szándékosan van megváltoztatva a neve? Mert ha szándékos akkor lenne egy tippem, hogy Tommy, és Harmatlánynak milyen szerepe van ebben a történetben.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése