HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Asys:
Talgaby-nak köszönöm az F4 558.-at! :worship:
Ez a story tényleg jól indul; sokkal jobban, mint az előző! :bravo:
Kik ezek az Új Oltalmazók??? :nemtudom:
Fátum nincs túl jó bőrben... :badteeth:
Hányszor akarta már likvidálni/tönkretenni az F4-et és mégis, Reed segíteni akar neki, kész... :badteeth:
Ben új ,,barátnőjén'' meglepődtem, itt valami nagyon nem oké! :dry:
Jó volt az akció az elején! :bravo:
Megöl a kíváncsiság, kiderül majd a közeljövőben, hogy ki a dadus?
(Valamint, hogy mit akar?)
Galamb:
Kösz szépen az újabb részt! Tetszik hogy több szálon is fut a cselekmény, és van benne jópár titok (A lény új nője, a dadus, meg persze a fő események), egyedül az nem tetszett, hogy Ben egyből rátámadt az idegenekre, ahelyett, hogy hogy megkérdezte volna az indokaikat. Kicsit idegesítő, hogy 10 szuperhősből kb. 8 előbb üt, max utána kérdez (oké, persze, így kevesebb lenne az akció, oké... de akkor is.)
A honosítás király, :worship: :worship: :worship:
benya11:
Ez a történet már sokkal jobban indul, mint az előző, és sokkal jobb is lesz végig, ezt már így az első rész elolvasása után meg lehet állapítani. Ütős poénok, vicces helyzetek, fordulatok, és a végén egy csattanó. Egyébként amikor Pszionika kérdezte Johnny-t, hogy tudja-e mire kell a pénz, nem hittem volna, hogy az Oltalmazók bázisának fenntartására. :D
Genzo:
Kösz szépen a Fantasztikus Négyes 558-at Talgaby. :worship: Remek történet, nemhiába Mark Millar munkáját dícséri. A honosítás is kiváló, a feliratok beírása nagyon tetszik, mintha az eredetiben nem is lett volna ott semmi, úgy ki van retusálva, és nem egy egyszerű háttérből. A csavar is ütős volt, valamint arra leszek még kíváncsi, hogy ki az az öreg nő valójában.
Azon viszont nevettem egyet, amikor Fáklya mondja, hogy ő egy szuperhős, jófiú, bár nem egy Amerika Kapitány. Ez jól jött ki lévén, hogy Chris Evans Fáklya szerepe után Amerika Kapitányként fog hősködni.
Kösz még egyszer az F4-et talgaby, izgatottan várom a folytatást.
talgaby:
Igen. A WWH előtt volt a Vihar-Fekete Párduc páros a csapat tagja.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése