HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (135/411) > >>

Amondin:
Kicsit megkésve ugyan, de köszönöm Talgabynak az utóbbi 3 F4 képregényt.
Tüzijáték: Nos ehhez nem nagyon tudok mit hozzátenni. Rajzfilmből már nagyjából ismertem ezt a történetet, de gondolom a képregényben egy kicsit más, mint a rajzfilmben. Az viszont nagyon tetszett, hogy a két főszereplője Johny, és Kristály.
Byrne: Háááát nem mondanám, hogy nagyon meggyőzött volna ez a történet. Már az előző részben éreztem, hogy itt nem lesz olyan történet amit megszoktam Byrnetől, de egyszer ő is írhat rossz történeteket, szóval ez megbocsátható. Meg másnak még tetszhet attól, hogy nekem nem igazán nyerte el a tetszésemet. Az egyetlen ami tetszett benne az Johnny, és Alicia beszélgetése volt. Miközben olvastam felvetődött bennem egy kérdést, és mivel tudom, hogy Talgaby az ilyenekre biztosan tudja a választ ezért meg is kérdezem tőle. Hogyha minden igaz akkor itt Alicia már a skrull Lyja, de erre csak majdnem száz számmal később derül fény. Szóval az lenne a kérdésem, hogy Byrne így is tervezte, hogy Alicia egy skrull, vagy ő tényleg össze akarta hozni Johnny-t Alicia-val?
Millar: Nos ez az új történet már jobbnak ígérkezik. A cím pedig, hát igen kicsit tényleg sok mindent elárul abban az esetben, ha tényleg az fog történni amire az olvasó általában először gondol.
Kíváncsian várom a folytatást, és azt, hogy mitől fog leesni az állam kétszer is.

Asys:
Én már tudom, hogy ki a dadus...  :brow:
Kicsit utánanéztem az Új Oltalmazóknak! Lesznek itt durva dolgok, az biztos!  :badteeth:

Genzo:

--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Június 21., 22:14:22 ---Heh, igazság szerint csaltam, bár szerintem az ilyen feliratoknál a beírók többsége azt teszi. A betűméret nagyobb és a keret is vastagabb rajta az eredetinél, így jóval többet is takar. Viszont így visszaolvasva nem ártott volna, ha anno kicsit tovább tartom lektorban, vannak elég meredek magyarságú mondatok benne. :-\

--- Idézet vége ---

Mivel az eredetit nem láttam, így nem tűntek fel ezek a "csalások". :) És a meredek magyarságú mondatok sem, de ha te mondod...

talgaby:
Annyira nem, mert gyakorlatilag a következő részben elég egyértelművé válik, ki a dadus, bár ahhoz, hogy ezt elsőre kitalálja az ember, eléggé millari szinten kell gondolkodnia. Bár amikor lelepleződik, az tényleg durva, ott néztem rendesen. De annyit szerintem segíthetek, hogy a sztori címre elég nyomravezető. Sajna pont emiatt a mostani történet legvége meg túlzottan is kiszámíthatóvá válik majd, ami nagy hátránya lesz.
--- Idézet ---a feliratok beírása nagyon tetszik, mintha az eredetiben nem is lett   volna ott semmi, úgy ki van retusálva, és nem egy egyszerű háttérből.
--- Idézet vége ---
Heh, igazság szerint csaltam, bár szerintem az ilyen feliratoknál a beírók többsége azt teszi. A betűméret nagyobb és a keret is vastagabb rajta az eredetinél, így jóval többet is takar. Viszont így visszaolvasva nem ártott volna, ha anno kicsit tovább tartom lektorban, vannak elég meredek magyarságú mondatok benne. :-\

Genzo:
Szerintem az egyik dolog, ami miatt le fog esni az állunk a végéig, az a dadus kiléte és terve lesz. De ez csak tipp.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése