HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Asys:
Talgaby-nak köszönöm a MK F4 28.-at! :worship:
Frankó, az alkotók kész P. Diddy-t csináltak az Ezüst Utazóból... :badteeth:
Na és ez a ,,Dr.'' Betty; nagyobb megalomán, mint Fátum!
Nincs is gonoszabb és utálatosabb ember a Földön a kibeszélőshow-k műsorvezetőinél! ;D
Az a deszka szépen gyomorszájba vágta a Lényt! :badteeth:
talgaby:
Alapvetően a lényege a kaland, lehetőleg minden korosztályos szinten. Ezért lett amúgy egy bizonyos, a régi stílusú történeteket szerető réteg kedvence, és szerintem több felnőtt olvasója volt, mint gyerek. De lényegében a többi sztori ennél inkább csak jobb.
Gorgonita:
Nadehát hóha, ezeket az MK F4-eket, nem eleve ilyen humoros gyerekcuccnak szánják? Vagy ez nem ugyanaz a kategória, mint a majomos Hulk? Egy ideje már nem olvastm MK-t (végig), de most az ajánló rávett, és nekem bejött.
talgaby:
Ezen nincs mit alázni, ez egyszerűen csak gyenge, de Van Lenténak az összes F4-e az. Azért is ugrok itt ekkorákat, el tudjátok képzelni, milyen lehet, amit kihagytam, ha ez a jó.
Amondin:
Köszönöm Talgaby-nak az újabb Mk F4-t.
Már látom a lelki szemeim előtt, hogy a jövőben valamikor Talgaby ezt is porig alázza, mint a chuck Norris-t. ez már egy fokkal jobb volt, mint a legutóbbi, de még ez is tele van olyan jelenetekkel amiket egyszerűe nem vagyok képes elhinni.
Ott van a sáskaraj, amit egy perc alatt elintéznek. Azt értem, hogy hogyan intézték el a rajt, de mégis hogy lehet, hogy sikerült egyszerre az összeset elfogniuk? Ez még az ő képesséeikkel is lehetelen, hogy 1 perc alatt többezer sáskát elpusztítsanak úgy, hogy egy sáska sem menekül meg.
Aztán ott van az ahogyan megtalálta a spichológus az utazót. Lefizette a műholdak kezelőit. Ráadásul nem is egyet. Ez csak nekem tűnik erőltetetnek? Tudom, hogy manapság mindent le tudnak fizetni, de azért ez már túlzás.
És még sok sebtől vérzik a történet szerintem, de ezek voltak azok amik nagyon bennem maradtak.
Mint említettem ez már egy fokkal jobb az előzőnél, de még ez is nagyon sok sebtől vérzik.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése