HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
talgaby:
Mivel a hírben fél bekezdést szántam annak, hogy az Oltalmazók terve akkora ökörség, hogy erre a fél csapat hívja fel a figyelmet, így aligha. De hogy senki se jött rá a címből, hogy ki a dadus, az már fura.
Kalandok: a rajz pedig marad, de a történetek elég komolyan javulni fognak. Már a következő... vagyis a nálunk következő füzettől, amit Tobin írt, és a Lény lesz a főszereplője.
Amondin:
Hosszú kihagyás után elolvastam a Milar féle F4-ket, és a mai F4 "történetet".
Millar: Hát lehet, hogy ezért meg fogom kapni a magamét Talgabytól, de én ezekre egyáltalán nem számítottam. Az a jövőtörténet egész jó lenne szerintem, csak az, az ötlet, hopgy 8 milliárd embert visszaküldenek a múltba, hihetetlenül ostoba, és gyenge. Ennél azért ki tudtak volna találni jobbat is. Viszont a dadus kiléte tényleg meglepett. Én Valeriára gondoltam, ugyanis kettejük arca nagyon hasonlított egymásra. Vagy legalábbis az én szememben. Ezek után viszont szerintem nem kérdés, hogy kire utal a cím, de lehet, hogy Millar még beletesz egy utolsó csavart, és jót nézünk ismét.
MK: Na igen. Számomra ez is hihetetlenül gyenge volt, de már valamivel jobb, mint a Galactus, és az Ezüst Utazó. A rajzok végülis elmennének, ha Reed nem nézne ki 16 évesnek. Mert én amikor először megláttam az arcát ennyinek néztem. És ez a továbbiakban sem változott.
keildavid:
Köszönet a Marvel Kalandok Fantasztikus Négyes 31. számért! :worship: :worship:
A vásárlótúrába voltak bonyodalmak az F4 csapatnak. De viszont mint mindig voltak továbbra is csupa vicces poénok.
Pl. a Fáklya és a Lény. Azok is viccesek voltak.
benya11:
Köszönet az F4 #560-ért!
Így a sztori vége felé nagyjából már összeálltak a dolgok, bevallom én Tabitha kilétére nem számítottam volna... Akkor jöttem rá, amikor anyunak szólították. :D Kíváncsi vagyok a befejezésre!
talgaby:
--- Idézetet írta: keildavid - 2010. Augusztus 16., 18:49:45 ---Tényleg, a Fantastic Force v2 mini az olvasási sorrendbe sorra fog kerülni valamelyik F4 részeihez? Mert arról úgy tudom, az is Millar-Hitch-féle képregény.
--- Idézet vége ---
Csak ahhoz kapcsolódik, amúgy egy teljesen másik páros munkája, és életem egyik legrémesebb olvasási élménye egyben. Annyira borzalmasan van megírva, hogy arra nincs kifejezés, még a kiadó is annyira elborzadt, hogy ötből négy füzetnyire csökkentették a hosszát, és úgy emlékszem, nem adták ki tpb-ben sem.
Ezért természetesen megkapjátok az egészet, a következő szám után ez a mini fogja váltani egy darabig Millarékat. :D És ha azt hiszitek, hogy ez és a Goro kegyetlen, még fogalmatok sincs, mivel foglak kínozni benneteket jövőre. :badteeth:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése