HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
SithLord:
Üdv! Köszi a F4 7.részét,talgaby,Peter P! :worship: :worship:
Nem igazán kedvelem ezeket a 60évekbeli történeteket,túlságosan lebutított szájbarágósak.De,mint tudjuk ezek az alapok.Azért egyszer ellehet ovasni.
keildavid:
Ezer kösz az F4 - Instabil molekulák 3. részért! :worship: :worship:
A jelenlegi történetben most valóban Johnny Sturm a főszereplő, bár igaz, hogy Richie Mannelmann szemszögéből láthatjuk, hogy milyennek látja ő a helyzetet.
A végén pedig a leírások is érdekes volt, hogy milyen hasonlóságok is voltak. Tudom, ezt már az előző részről is mondtam.
Balakin:
Ezer és egy köszönet az Instabul molekulák 3. részéért. Nagyon tetszik ez a mini, Guy Davis rajzait imádom, a honosítás pedig a szokásos színvonalat képviseli :cool:
Galamb:
Köszönöm, hogy tovább folytattátok ezt a csodás korrajzot! :worship: :worship: :worship:. Örülök, hogy most Johnny került a középpontba, remélem lesz olyan rész, ami Bennel foglalkozik.
SithLord:
Üdv! Köszi a F4-560.számát,talgaby! :worship:
Nagyon vártam ezt a részt,Galactus miatt!Erre kicsit szűkszavuan,de megmagyarázták,hogy a túlerő miatt esett el.Azért megnéztem volna azt a csatát!A történet a továbbiakban is zseniális volt!A következő részek is izgalmakat ígérnek!
Azt kell mondjam,hogy jelen pillanatban ez a sztori az ami a legjobban tetszik az oldalon,nagyon várom a folytatást!!! :cool:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése