HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Amondin:
Köszönöm Talgabynak az F4 561-et.
El sem hiszem, hogy nem gondoltam arra, hogy mi lesz a 2. Föld szerepe itt. Pedig tényleg annyira egyértelmű volt.
Az idősebb Sue halálát már vártam, de hogy őszinte legyek ez egy nagyon rosszul kitalált halál volt.
Odamegy Fátumhoz, és közli vele, hogy sajnálja amit vele tett, és reméli, hogy megérti mit miért tett. :huh: Na nem azért, de az F4 legnagyobb ellenségéről van szó, és ő csak úgy minden elővigyázatosság nélkül ezt teszi. Ez végzetes hiba lett volna, és az is lett.
Snake (XF):
Mivel a Rozsis sztori véleményhez van kötve, és finoman szólva sem strapálják magukat az olvasók... így továbbra is tartom, h mire eljutok a végére, addigra már eszükbe sem lesz :)
talgaby:
Hát, még kerek egy évnyi anyag hátravan Millarból, bár mondjuk abból az Új Oltalmazók már csak ötben fognak szerepelni.
Snake (XF):
Mire eljutok a végére, addigra szerintem a legtöbben úgyis elfelejtik, hogy mi volt itt :lol:
talgaby:
Ha nem érted, nem baj. Egy spoilert lövök el vele amúgy az xfanzine-ról (mentségemre legyen mondva, hogy a Millar-éra már rég ment itt, mire Snake ott belekezdett a saját nagy sztorijába), erre figyelmeztettem előre mindenkit. Aki nem érti, annak legalább megmarad a meglepetés. Konkrét sztorit meg azért nem mondok, mert az megint önmagában egy spoiler.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése