HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (122/411) > >>

Amondin:
Rendben akkor kivárom azt a négyet, és majd utána mondok újra véleményt erről ;)

talgaby:
A következő nem. Az utolsó négy már igen.

Amondin:

--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Szeptember 21., 19:42:16 ---Olvasd el még egyszer, hogy pontosan mit mond. Előre tudta, hogy meg fogja ölni, mert már fiatalon látta ezt.

--- Idézet vége ---

Megtettem. Most, hogy jobban odafigyeltem a mondataira valamivel elfogadhatóbb, de nekem még mindig sántít ez a halál. Ha tudta, hogy mi fog történni, akkor tehetett is volna ellene valamit. Sőt, ha tudta, hogy mi fog történni, akkor sok minden mást is megakadályozhatott volna, de ez most lényegtelen.
Számomra még mindig érthetetlen, hogy miért ilyen halált választott magának, miért akarta, hogy Fátum visszanyerje az erejét stb.
Ha a következő szám elfogadható magyarázatot ad erre, akkor mindent visszaszívok. De egyenlőre még ez az álláspontom.

SithLord:
Üdv! Köszi a F4 561.számát,talgaby! :worship:
Egyszerűen lenyűgöző volt ez a rész!!!Csak pislogtam az események fordulatain.Akkor most Galactusnak végleg befellegzett,vagy újraéled valahogy?Fátum tényleg nem hazuttolta meg magát.Nagyon nagy volt ez a történet!!!Várom a folytatást!!!
Az ERŐ legyen veled!!!

talgaby:
Olvasd el még egyszer, hogy pontosan mit mond. Előre tudta, hogy meg fogja ölni, mert már fiatalon látta ezt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése