HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (121/411) > >>

Gorgonita:
Tetszett nekem is.  :D

Ben Reilly:
Én is köszönöm a Marvel Kalandok Fantasztikus Négyes 33. számát. Remek kis történet.  :worship:

keildavid:
Ezer köszönet a Marvel Kalandok Fantasztikus Négyes 33. számért! :worship: :worship:
Ebbe a részbe valóban Ben Grimm lett a főszereplő. Nagyon vicces, hogy milyen poénos szövegeket mondott.
Főleg a Rinó küzdelem volt vicces. Förtelem pedig szintén kitartott. És Ben Grimm is harcolt ellene.
Tetszett ez a könnyed fajta történet.

benya11:
Köszönet az F4 #561-ért!
A sztori végére érve szinte már vártam, hogy mikor következik be az, amit a sztori címe már megjósolt, de én se erre számítottam. Valamint az is érdekes, hogy Fátumnak még maradt ennyi ereje azok után, amit tettek vele... A sztori mindenesetre hozta a szokásos színvonalat. ;)
Várom a folytatást!

Galamb:
Hali! Még tartozok egy véleménnyel az 561.-ről. A rajzok bejöttek, és a sztori se rossz, de a vége szőrnyű, mikor a probléma megoldódik, geyszerűen csak jön a nagy összeborulás? Fáklya kis hilyán meghal, de az idősebb Sue-t nem jut eszébe kicsit lecseszni? Oké, hogy pár oldalja maradt Millar-nak de azért egy panelt szánhatott volna erre is.
 Amúgy meg Amondinnel én is egyet értek, a vége is fura.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése