HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Galamb:
Én is köszönöm! Bár tényleg nem lett teljesen lezárva, így is nagyon tetszett a vége, plusz az is, hogy a feszültség ellenére sikerült kevés könnyedséget is becsempészni poénok útján. :worship: :worship:
benya11:
Én is elolvastam az Instabil Molekulák befejező részét, köszönet érte. :worship: Tetszett ahogy végül minden szál összeért, méltó lezárása volt ez a szám a mininek. Valamint a füzet végi e-mail is külön érdekesség volt.
Balakin:
nagyon tetszett az Instabul molekulák 4. része is, hálás kösznet érte. még emésztgetem kicsit de szerintem hamarosan elolvasom egyben is. Azthiszem ezt minden alkalommal elmondom, de ez a Guy Davis piszokjó rajzoló.
keildavid:
Ezer köszönet az Instabil Molekulák 4. részért! :worship: :worship:
Az egész történetben nagyon gyorsan haladtak az események. Mert tényleg van a történetben hangulat, feszültség.
Sue Sturmról meg nem gondoltam, hogy iszik, és részeges. Ben Grimm pedig olyan goromba alaknak tűnik.
Érdekes volt a történet lezárása is.
grey gargoyle:
Instabil molekulák: hangulat, feszültség, és egy nagyon jó lezárás. Egy intelligens történet, viszont érdekes lenne azt is olvasni, hogy békülnek ki, aztán folytatódhatna az F4 nevű szappanopera. :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése